Vlasniku turističke agencije Mouzenidis preti deportacija

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borisu Mouzenidisu, turističkom preduzetniku koji i u Srbiji poseduje agenciju "Mouzenidis travel", preti deportacija iz Grčke, tvrdi grčki list "Demokratija".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Boris Mouzenidis mogao bi biti deportovan zbog sumnjivih veza sa Rusijom, prenose grčki mediji

Kako ovaj medij navodi, Mouzenidis je deo novog plana deportacija koje planira grčka vlada nakon eksalacije napetosti u grčko-ruskim odnosima.

Naime, kako je ovaj biznismen poznat po bliskim vezama sa Vladimirom Putinom i političkim sistemom Moskve, odluka o mogućoj deportaciji već je na stolu.

- Konce te operacije vuče američki ambasador Džefri Pajat koji često dela suprotno od zvanične politike Trampove vlade i igra svoju ličnu igru. Oni koji se ucenjuju deportacijom navodno su Ivan Savidis i Boris Mouzenidis, a ne može se isključiti ni mogućnost da je pravi razlog toga želja grčke vlade da ih pritisne za "ustupke" koje ona želi. Oni bi ispunjenjem zahteva osigurali svoj boravak u Grčkoj - zaključuje list "Demokratija".

Podsetimo, Srpski telegraf nedavno je pisao o putnicima agencije "Mouzenidis travel" koji su skupo platili letovanje u Grčkoj, a onda završili u memljivim sobama i šupama, posle čega im je iz agencije poručeno da doplate ako žele drugačiji smeštaj. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading