USTAŠKO LUDILO MOZGA: Još jedan besraman napad iz Zagreba na predsednika Srbije

Autor: Republika

Vesti

05.08.2018

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ustaše van kontrole! "Jutarnji list", glasilo pod direktnom kontrolom zvaničnog Zagreba, objavio je skandaloznu naslovnu stranu u izdanju od ponedeljka, 6. avgusta, preko koje je primitivno i beskrupulozno napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug/T. VALIČ/Republika
Aleksandar Vučić na meti zagrebačakog Jutarnjeg lista

Očigledno izrevoltirani što im je srpski predsednik u lice rekao istinu poredeći Hrvatsku sa nacističkom Nemačkom tokom svog govora na Dan sećanja na prognane i stradale u "Oluju", hrvatski novinari i urednici su još jednom demonstrirali da ne mogu da se oslobode ustaštva, pa su svoj list iskoristili za prizeman napad na srpskog predsednika.

RepublikaFoto: Republika
Ponose se zločinom

Kao što se može videti i na naslovnoj strani Jutarnjeg lista koju objavljujemo, glavna najava posvećena je šefu Srbije, a glavni naslov sa nadnaslovom: "Srbiji sa ovakvim vrhom nije mjesto u Europi - Vučićev ispad zapanjio Hrvatsku" i više je nego tragikomičan, posebno ima li se u vidu da je cela Hrvatska juče prosto vrvela od ustaša.

Foto: Republika
Gebelsovska propaganda: Naslovna strana "Jutarnjeg lista"
RepublikaFoto: Republika
Veličanje zločinačke NDH

O tome svedoče i fotografije na kojima se vidi kako se Hrvati prosto utrkuju u tome da dokažu ko je veći ustaša, nimalo ne mareći za ogromne žrtve koje su stradale tokom Drugog svetskog rata i tokom zločinačke akcije 1995. godine.

RepublikaFoto: Republika
Ustaški pozdrav na majici

I onda kada im je srpski predsednik sasuo u lice tu bolnu istinu, oni su se našli da budu "zapanjeni" i da čak agituju u EU da Srbiju ne primi među svoje člansto.

Zaista, da nije tužno bilo bi smešno!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Mia

06.08.2018 17:12

Zalosno, sta rade!

Arditi

06.08.2018 17:18

Hrvate treba vise da bude sramota!

cudna suma

06.08.2018 17:27

Ustaše nikada normalne nisu bile.

cudna suma

06.08.2018 17:28

Kada se samo pregledaju naslovne stranice njihovih novina ne mogu da poverujem da su u Evropskoj uniji.