RADA TRAJKOVIĆ POKAZALA PRAVO LICE: Napada Vučića i otvoreno agituje za nezavisno Kosovo

Autor: Republika

Vesti

06.08.2018

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Trajković, nekadašnja poslanica u kosovskoj Skupštini i jedna od onih koja je na nedavno održanim beogradskim izborima agitovala za Demokratsku stranku, zalaže se za nezavisno Kosovo, sudeći bar po tome koliko je protiv ideje podele o kojoj se poslednjih dana govori u javnosti.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Rada Trajković

To se može videte iz serije tvitova koje je objavila na svom profilu.

Optužujući bez ijednog jedinog dokaza, a koga drugog nego predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da sa Hašimom Tačićejem (?!?) hoće da svađa Srbe i Albance, samozvana zaštitnica Srba sa Kosova ne propušta priliku da agituje za nezavisno Kosovo, odbijajući ideju podele između Srba i Albanaca.

- Hašim Tači i Aleksandar Vučić neće to. Oni hoće da se mi mrzimo, da održavaju nestabilnost kako bi opstali na vlasti i sakrili svoju odgovornost, Tači za ratne zločine a Vučić za ukidanje sloboda i korupciju. Oni nam ne daju, oni hoće da nas dele i da nas svađaju - odvalila je najpre "pomiriteljka" Rada.

 

 

Na njenom Tviter profilu uključio se i Hašim Tači, koji je ponovio svoju javno iznetu tezu da je protiv podele Kosova, ali da je za "korekciju granica."

Na to je reagovala američka novinarka Valeri Hopksins koja je upitala kolike bi te "korekcije" trebalo da budu, na šta je nekadašnji ministar spoljnih poslova Petrit Salimi odgovorio da bi promene trebalo da budu neznatne i da se tiču nekoliko sela.

 

U tom trenutku uključio se i britanski novinar Tim Džuda koji je konstatovao da Severna Mitrovica i Preševo nisu sela, na šta je opet reagovala Trajkovićeva, ponovo optužujući, i ponovo bez ikakavog dokaza srpskog predsednika da se želi da izazove sukobe na KiM, iako Vučić gotovo svakodnevno i u svakoj izjavi poziva na mir i stabilnost i ističe da su mir i stabilnost i zaštita Srba na KiM od provorazrednog značaja za zvanični Beograd.

Imajući sve to vidu, jasno je da je Trajkovićeva pokazala pravo lice i da ne mari za interese Srba i to u trenutku kada je borba za Kosovo u punom jeku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Zoran

06.08.2018 17:38

Gospodja je ocigledno poludela i ne zna sta govori. Umesto da bude za svoj narod, ona radi protiv drzave i naroda. Treba je biti sramota.

milan

06.08.2018 17:43

Ništa čudno od nje, uvek je bila za nezavisno Kosovo, sramota!

Ana

06.08.2018 17:45

Pa Trajkovićeva nije od juče ovakva, uvek je bila protiv svog naroda i države i svi su drugi krivi....sram je bilo!

minja03

06.08.2018 17:49

СТРАШНО ЈЕ ТО КАДА ЈЕ НЕКО ПРОДАНА ДУША.