MARKOVIĆ O LICEMERJU I AMNEZIJI DS: Za vreme njihove vlasti opozicije nije bilo u medijima!

Autor: Republika

Vesti

15.08.2018

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Marković, sekretar beogradskog Gradskog odbora Srpske napredne stranke konstatovao je u sopštenju za javnost da je veliki paradoks što Demokratska stranka komentariše situaciju u medijima danas, kao i da demokrate izgleda imaju amneziju jer su zaboravili kako su mediji radili u vreme kada su oni bili na vlasti.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Marković, sekretar GO SNS Beograd

Saopštenje prenosimo u celosti...

"Demokratska stranka koja govori o lošoj situaciji na medijskoj sceni je paradoks nad paradoksima. 

Izgleda da imaju amneziju pa ću ih podsetiti da  upravo u vreme vlasti DS nije postojao niti jedan mediji, za razliku od danas, koji je smeo da prenese izjavu nekoga iz opozicije, niti da objavi na primer tekst o ubijenom Ranku Paniću, čoveku koji je nastradao samo zato što je mislio drugačije i zato što nije delio vaša uverenja. 


Takođe, na tadašnjem Studiju B četiri godine niste mogli da vidite da gostuje bilo ko iz opozije, jer je upravo Demokratska stranka kontrolisala navedeni mediji.


Licemerno je da DS, čiji je tadašnji lider Dragan Đilas držao u svojoj šaci medijski prostor u Srbiji danas pominje ovu temu, pogotovo imajući u vidu da je svojevremeno Verica Barać govorila o apsolutnoj kontroli medija koju je Đilas sprovodio kroz svoje agencije.


Činjenca da Đilas i danas pokušava da uspostavi potpunu kontrolu nad medijima preko svoje Dajrekt medije, Šolaka i SBB potvrđuje najveći paradoks današnjeg saopštenja DS i njihovog postojanja kao stranke uopšte."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Drasko

15.08.2018 14:32

Neponovila se više nikada vlast Demokratske stranke.

Boško J

16.08.2018 05:33

@Drasko - Drasko:Tek sada nam je jasno kako smo zlo smenili na izborima 2012. godine.

Jovan

15.08.2018 14:45

Za vreme Demokratske stranke vladao je demokratski mrak u skoro svim medijima, sreća sad je sve to istorija.

Darije

15.08.2018 14:46

Za vreme DS-a opozicija nije mogla ni spot da ima na televiziji.