POKRET SOCIJALISTA OPTUŽUJE: Stefanović i Jeremić se grčevito bore da Kosovo postane nezavisno

Autor: Tanjug

Vesti

19.08.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret socijalista (PS) smatra da su Vuk Jeremić i Borko Stefanović postavili granicu na Jarinju i Brnjaku još 2011. godine, čime su, kako navode, razgraničili ne Srbe i Albance, već Srbe i Srbe.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ/ST/N. MANDIĆ
Prodali Kosovo, a glume patriote: Borko Stefanović i Vuk Jeremić

- Oni koji su učinili apsolutno sve da Kosovo dobije nezavisnost 2008. godine i danas se grčevito bore da Kosovo ostane nezavisno i celovito - navodi PS u saopštenju.

Oni dodaju da "borci za nezavisno i celovito Kosovo", Jeremić, Stefanović, Dragan Ðilas, Saša Janković, Boško Obradović znaju da je za vreme njihove vlasti 2004. godine Kosovo gorelo, kao i da oni nisu imali hrabrosti ni da izveštavaju o martovskom pogromu, a još manje da pokušaju da ga spreče.

PS podseća i da je u vreme "njihove odbrane" Kosova i Metohije 100 zemalja priznalo nezavisno Kosovo, kao i da su, kako kaže PS, postavljali su pred MSP glupa pitanja, izbacili UNMIK i doveli Euleks na KIM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Dare

19.08.2018 16:18

I dok su bili na vlasti borili su se Jeremić i Stefanović da Kosovo bude nezavisno i sa tom borbom nastavljaju i sada.

skocko

19.08.2018 16:21

Opozicija ide protiv Srbije!

Viktorija Vikica

19.08.2018 16:29

Svi znamo šta je bilo za vreme njihovog mandata, za šta su se zalagali kao i to za šta se dan danas zalažu. Narod ne mogu zavarati, to je bitno!

elazivkovic

19.08.2018 16:31

Taj Borko je veliko zlo koje je zadesilo Srbiju, on je dogovorio granice sa shiptarima kada je bio sef pregovarackom tima, sigurno je uzeo masnu lovu, a gde je lova tu je i mali pacov.