ĐILAS BI DA SE OPERE: Nismo samo protiv Vučića, imamo ideje!

Autor: Tanjug

Vesti

01.09.2018

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Đilas, neformalni lider Saveza za Srbiju, koji bi sutra trebalo da bude formiran, navodi da se Savez za Srbiju nije skupio samo da bi bio protiv predsednika Aleksandra Vučića, već, kako kaže, imaju ideje.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Dragan Đilas

On je rekao da to pokazuje njihov program u 30 tačaka:

- Trudili smo se da budemo konkretni, da se bavimo ekonomskim temama - istakao je Đilas za N1. 

Kada Savez osvoji vlast, živeće se mnogo bolje, jer, kaže Ðilas, nije teško živeti bolje od onoga kako se živi danas. 

- Nama svi odlaze iz zemlje, koliko lekara i medicinskih sestara, šta radi država - ništa. Mi ćemo podići te plate, tako što će prestati pljačka i napraviti privredu koja će to moći da podnese. Mi smo RTB Bor dali za džabe, kao aerodrom što smo dali - naveo je Đilas. 

Iako svestan, kako kaže, raznorodnosti i različitosti u stavovima pojedinih članica Saveza, on dodaje da su i Dveri i DS i svi drugi protiv "rasprodaje Srbije", i imaju prihvatljiv stav koji se tiče državnih interesa. 

Kada je reč o Kosovu, Đilas je kazao da treba poštovati Ustav Srbije i Rezoluciju SBUN 1244. 

- Mi smo u Savezu rekli da smo spremni da razgovaramo sa Albancima, nećemo stolicu u UN za Kosovo, ideja je da radimo na pomirenju - zaključio je Đilas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Jovana

01.09.2018 13:27

Djilasovih ideja nam je vala dosta.

Gordana

01.09.2018 13:28

Bas me zanimaju te vase ideje...

Dana

01.09.2018 13:52

Poznate su nam Djilasove ideje, pun njegov dzep i svetske destinacije.

MarkoSrbljin

01.09.2018 14:47

Neobična životna priča tajkuna poreklom iz Istre sumnjive poslovne biografije svakako zaslužuje ozbiljniju analizu. Ne dešava se tako često da običan studentski zvrndov osrednjih intelektualnih sposobnosti,koji je pobegao iz domovine da bi izbegao vojnu službu u zemlji zahvaćenoj ratom nakon karijere švercera šunki iz Češke i perača prozora po Londonu postane najmoćnija osoba u državi koju je tako sramno i bezosećajno ostavio na cedilu kada joj je bilo najteže – zahvaćenoj ratnim vihorom,sankcijama,bombam. Sve u svemu Djilas