SRPSKA LISTA: Kosmet za Gorana Bogdanovića postao turistička destinacija

Autor: Tanjug

Vesti

02.09.2018

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Narod je na izborima pokazao šta misli o poražavajućoj politici Gorana Bogdanovića, Ðilasa, Jeremića i ostalih koji su kreatori granice između Srba i Srba", poručuju Srspka lista.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić

- Ako bi iko trebalo da se pokrije po glavi i ne komentariše pitanje Kosova i Metohije, to je Goran Bogdanović. Njegov autoritet je toliko veliki među Srbima u njegovom rodnom mestu Leposaviću da čak nije dobio mesto odbornika u lokalnoj skupštini na poslednjim izborima - saopštava Srpska lista. 

Navodi da je Bogdanović u svojim nastupima zaboravio da se pohvali da je Carina Kosova dogovor "njegovih pajtaša, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića koji se ponosno septembra 2011. godine slikao kraj Edite Tahiri i promovisao uspostavljanje carine Kosova na Jarinju i Brnjaku", kao i da je vrlo zaslužan što je Srbima na Kosovu i Metohiji smanjen kosovski dodatak pod maskom većeg ulaganja u srpske sredine. 

- Srpski narod pamti i kako je Goran Bogdanović, da bi se pokazao sposobnim, blokirao više projekata koji su bili namenjeni Srbima i novac vratio Tadiću, i time pokazao da je odličan sluga. Konačno, Bogdanović je zaboravio da se pohvali da je za njega Kosmet postao turistička destinacija, jer je svoju porodicu smestio u Beograd - kažu u Srpskoj listi. 

Poslanik i bivši ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović rekao je u emisiji Slobodno srpski KIM Radija da ne može ni da pretpostavi šta predsednik Srbije Aleksandar Vučić podrazumeva pod terminom "razgraničenje sa Albancima“, jer Vučić, kako je rekao, sve radi - tajno.

Bogdanović je rekao i da je Briselskim sporazumom stavljen pečat na kosovsku nezavisnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (13)

Loading
Fudbaler

02.09.2018 15:44

Srpski narod pamti i kako je Goran Bogdanović, da bi se pokazao sposobnim, blokirao više projekata koji su bili namenjeni Srbima i novac vratio Tadiću. Pa DOS je uništio Srbiju, stvarno su uradili patriotsku pljačku, kada će neko od njih da odgovara.

Slađa

02.09.2018 16:07

Za njih to , nažalost , nije ni turistička destinacija . KiM je za njih način da skupe jeftine političke poene i to na daljinu , neće ti da priđu blizu KiM .

Sima

02.09.2018 17:04

Narod je na izborima pokazao šta misli o poražavajućoj politici Gorana Bogdanovića, Ðilasa, Jeremića i ostalih koji su kreatori granice između Srba i Srba

Toza

02.09.2018 17:05

Ako bi iko trebalo da se pokrije po glavi i ne komentariše pitanje Kosova i Metohije, to je Goran Bogdanović. Njegov autoritet je toliko veliki među Srbima u njegovom rodnom mestu Leposaviću da čak nije dobio mesto odbornika u lokalnoj skupštini na poslednjim izborima