RAKIĆ: Srbi na Kosovu željno iščekuju obraćanje Vučića!

Autor: Tanjug

Vesti

05.09.2018

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske liste Goran Rakić rekao je danas da je interesovanje za predstojeću posetu predsednika Srbija Aleksandra Vučića na najvišem nivou i da Srbi na Kosovu i Metohiji željno očekuju njegovo obraćanje.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Goran Rakić, predsednik Srpske liste

Rakić je u izjavi za Tanjug naveo da interesovanje za posetu predsednika Srbije možda nikada nije bilo veće do sada.

- Na stotine građana svakog dana nas kontaktira u želji da sazna detalje posete i odgovorno tvrdim da će ovo biti najveći doček predsednika Srbije od 1989. godine i Gazimestana - rekao je Rakić i dodao da Srbi sa cele teritorije KiM željno očekuju obraćanje predsednika Srbije.

Upitan šta Srbi sa KiM očekuju od Vučićeve posete Rakić je naveo da je to dobijanje snažne podrške i ohrabrenja od svog predsednika "kome su dali svo svoje poverenje".

- Na izborima za predsednika, kao što znate, više od 80 odsto glasova je dobio Vučić i zato ponavljam da mi nemamo drugu državu sem Srbiju, niti jačeg saveznika od naše države Srbije i našeg predsednika Vučića koji je više puta dokazao kako se treba boriti za srpski narod - zaključio je Rakić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading