SRPSKA LISTA: Politički paraziti iz SZS raspirivali podele među Srbima

Autor: Tanjug

Vesti

09.09.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska lista danas je saopštila da su neprijatelji srpskog napretka iz Saveza protiv Srbije, poput nekakvih parazita pokušali da omalovaže skup u Kosovskoj Mitrovici i posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tokom koje su poslate samo poruke mira i budućnosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Predstavnici Srpske liste

- Politički paraziti Saveza protiv Srbije, koji su posmatrali, a neki i direktno učestvovali u procesu komadanja naše otadžbine, nadali su se podelama i svađama među Srbima na Kosovu i Metohiji, čak su to i raspirivali svojim izjavama - kažu u Srpskoj listi.

Navode da oni članovi SZS koji su u prošlosti na Jarinju i Brnjaku pravili granice između Srba i Srba, otimali novac namenjen Srbima na KiM i uništavali institucije Srbije i čitavu zemlju, "misle da smo sve zaboravili i da će sa par izjava uspeti da svoje tragove koji smrde nečoveštvom oprati".


Srbi na KiM nikada neće zaboraviti njihov pečat na kosovsku nezavisnost u Međunarodnom sudu pravde, ukazuje Srpska lista.

Ističu da je veličanstveni doček predsednika Vučića u Kosovskoj Mitrovici uspeo da još jače ujedini Srbe na Kosovu i Metohiji u borbi za opstanak i ostanak na ovim prostorima.

- Istovremeno najveći neprijatelji mira sa albanske strane su danas pokazali svoje lice sprečavajući posetu selu Banje, ali i neprijatelji srpskog napretka iz Saveza protiv Srbije, poput nekakvih parazita pokušali su da omalovaže ovaj skup i posetu tokom koje su poslate samo poruke mira i budućnosti - rečeno je u saopštenju Srpske liste.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
delije1389

09.09.2018 15:51

Ali oni nezasluzuju mesto u Srbiji.

mara

09.09.2018 15:57

I bas iz tog razloga,ne mogu se docepati vlasti u Srbiji!

paramonte

09.09.2018 15:59

Takvi ljudi nikada vise nece biti na vlasti.

boxy

09.09.2018 15:59

Da su bili od koristi Srbiji,jos uvek bi narod glasao za njih.