USTAŠKO LUDILO MOZGA: Od mržnje prema Vučiću i Srbiji, prave se da ne razumeju srpski jezik!

Autor:

Vesti

09.09.2018

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok ceo svet vidi Vučićeve poruke mira i tolerancije, Ustaše su danas u Kosovskoj Mitrovici čule ono sto niko drugi nije, da Vučić i Srbija žele da osvoje ceo Balkan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić u Kosovskoj Mitrovici

Naime, portal jutarnji.hr napisao je skandalozan tekst pod nazivom "Samo bog zna kakve se još destruktivne ideje kriju u Vučićevom umu" i time su  još jednom pokazali da politika mira kod Hrvata ne pije vodu. 

- Možda će zvučati izlizano, ali govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Kosovskoj Mitrovici optimalno se može opisati izrekom "vuk dlaku menja, ali ćud nikako". Budući da je izgubio adut promene granica kojom se u Srbiji mislio potvrditi kao "spasitelj Srba", morao je isporučiti još jedan u nizu svojih dugačkih, monotonih, zamornih govora s uvek istom porukom: ja čuvam Srbe. Sve i svuda - piše u zabrinjavajućem teksu.

Vređajući tako inteligenciju i svojih i drugih čitalaca, za kraj su ostavili to da Vučić nije mrdnuo od "svog idola"  koji je skončao u ćeliji Haškog tribunala, a mi se pitamo da li će ikada "skončati" ustaštvo koje seju već decenijama, a da pri tome ni taj Haški tribunal, ni Evropska Unija ne mogu ništa hrvatskim ratnim zličincima, koji slobodno šetaju po "lijepoj njihovoj".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (17)

Loading
paramonte

09.09.2018 15:54

Oni svoje zelje stavljaju u tudja usta.

paramonte

09.09.2018 15:55

Nisu ni oni bolji od albanaca.

PetarJov85

09.09.2018 16:04

Hrvati pokazuju svoje pravo lice, kao i uvek. Kad god su mogli zabili su nam noz u ledja.

sindarela

09.09.2018 16:05

Zato kod njih ustastvo i prolzi...jer su ludi!