HARADINAJU DOŠLO IZ DUPETA U GLAVU: Vučićeva poseta nije nikakav problem, ali OVO jeste!

Autor:

Vesti

11.09.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ramuš Haradinaj izjavio je da poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Kosovu nije nikakav problem, već postoji nešto sasvim drugo što muči kosovsku vlast i narod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ramuš Haradinaj

Haradinaj je istakao da je izolacija Kosova mnogo veći problem od posete predsednika Aleksandra Vučića i pitanja korekcije granica.

On je na konferenciji za novinare rekao da je kosovska vlada dodelila sredstva za "Park mira" u Preševu i da će nastaviti da posvećuje pažnju interesima građana koji tamo žive, prenosi RTK 2.

- Mislim da je moj zadatak sprovođenje ustava i to nas obavezuje na očuvanje teritorije i granica. Po svim ostalim pitanjima sam uzdržan. Igra granicama i teritorijama je opasan eksperiment, pozivam sve da budu pažljivi. Kada god se pokrene tema granica, nema garancija kako će se to završiti i nakon svih tragedija Kosovo sebi ne može da dozvoli taj luksuz - rekao je Haradinaj, preneo je Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (33)

Loading
Vladimir

11.09.2018 16:51

Malo cudna izjava, neocekivana, al dobro.. uglavnom, ako Pristinske vlasti nastave da se ovako bahato ponasaju, okrenuce i najtvrdje saveznike protiv sebe i stvarno ce biti potpuno izolovani

Maja

11.09.2018 17:01

Kasno se Haradinaj setio, jadno.

Mile

11.09.2018 17:04

Haradinaj je dobio po njušci, sada peva drugu pesmu. Ne vredi, krvnik je krvnik.

ivan

11.09.2018 17:16

Posto je bezobrazlug Siptara prevazisao granice normalno je da polako i svet shvata ko su oni. Tako da izolacija stize one koji su je zasluzili.