MEDIJSKA HAJKA NA PREDSEDNIKA SRBIJE: Evo ko stoji iza kampanje protiv srpskog predsednika

Autor: Tanjug

Vesti

11.09.2018

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Hrvatske Andrej Plenković održao je sastanak sa urednicima svih uticajnijih medija u toj zemlji i naložio im da krenu u besumučnu kampanju protiv Srbije, njenog predsednika Aleksandra Vučića, kao i politike koju vodi prema Kosovu i Metohiji. Plenković je, kako piše Informer, naredio urednicima štampanih i elektronskih medija u Hrvatskoj da iskoriste svaku priliku koja im se pruži da napadaju Vučića i Srbiju.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Na meti medija iz Hrvatske: Aleksandar Vučić

Kako navodi Informer, dokaz da je ovo istina jeste to što se u hrvatskim medijima već danima vodi prljava kampanja protiv Srbije i Vučića.

Gotovo svi štampani i elektronski mediji u Hrvatskoj već danima falsifikuju istorijski govor predsednika Vučića u Kosovskoj Mitrovici.

Oni, kao po komadni, izvlače iz konteksta ono što je Vučić rekao s namerom da hrvatsku javnost ubede da je Vučić tom prilikom hvalio Slobodana Miloševića.

Ovu prljavu kampanju hrvatskih medija komentarisao je i sam Vučić:

- Pokušaću da odgovorim na ozbiljan način na ovo pitanje. Mislim da je svako ko je pažljivo slušao mogao da zaključi šta sam rekao. Vidim da neki novinari iz regiona nisu slušali uopšte, dok su neki pažljivo slušali. Najpre sam govorio najviše o nama Srbima, o našim zabludama, našim greškama i putu u budućnost. Govorio sam o neophodnosti uspostavljanja drugačijih odnosa između Srba i Albanaca. Govorio sam na takav način da sam na kraju dobio nikada manje aplauza, ali mi se čini da nikada više ljudi nije govorilo da sam rekao istinu - rekao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Marjan

11.09.2018 16:57

To je jadan potez Plenkovica dokle ce da napadaju Srbiju i Vucica.

Maja

11.09.2018 17:00

Odgovor je izuzetno jednostavan, stoje oni kojima ne odgovara jedinstvo Srba.

Boža

11.09.2018 17:07

Ko bi drugi. I mnogo jači od Plenkovića su to radili, pa nas nisu slomili. Neće ni Plenković, samo pokazuje našta je sve spreman u svojim prljavim igrama.

paramonte

11.09.2018 18:02

Obice im se o glavu,to je sigurno.