SNAJPERISTA ČEKAO VUČIĆA: Izvor iz VBA izneo šokantne detalje drame na KiM

Autor: srbijadanas.com, Republika

Vesti

11.09.2018

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teroristi OVK bili su spremni da pucaju na predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je nastavio put ka Banjama! Ovo šokantno otkriće obelodanio je izvor iz Vojnobezbednosne agencije koji je dodao da su zbog toga iznad juga Srbije nenajavljeno podignuti avioni Vojske Srbije.

RepublikaFoto: koha.net
Kosovska policija zaustavila Vučića

Vučićeva poseta selu Banje u Srbici nije realizovana zbog barikada koje su duž puta postavili bivši pripadnici OVK predvođeni predsednikom opštine Bekimom Jašarijem. Kfor i KPS su poručili predsedniku Srbije da u tom delu puta ne mogu da mu garantuju bezbednost, a svet su obišle slike razularene mase kako pali drva i gume. Čuli su se i rafali.

- Ekstremisti su bili spremni da pucaju na Vučića i njegovu pratnju. I novinari su mogli da se uvere da su bili naoružani dugim cevima, a bilo je čak i snajpera. Vojska Srbije je bila u stanju povišene borbene gotovosti. Iznad juga Srbije nenajavljeno su podignuti borbeni avioni Vojske Srbije - kaže izvor iz VBA.

Koliko je situacija bila ozbiljna, govori i činjenica da je ministar odbrane Aleksandar Vulin prekinuo gostovanje na TV i napustio studio bez objašnjenja.

Stručnjak za bezbednost Marko Nicović kaže da bi teroristi sigurno pucali na predsednika i njegovu pratnju da je nastavio put ka Banjama.

- Drenica je leglo terorista. Da je nastavio put sigurno bi pucali na njega. Imate snajper grizli čiji je domet čak 7.000 metara, a preciznost je četiri kilometara - kaže Nicović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su blokadu očito organizovale prištinske vlasti.

- Na osnovu izjava, ponašanja KPS i svega onoga što je radio bezbednosni kosovski aparat jasno je da su prištinske vlasti to organizovale - rekao je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (57)

Loading
daki

11.09.2018 18:57

Albanci nisu uspeli u svom pokusaju, hvala bogu.

gaga

11.09.2018 18:59

Albanci ocigledno ne zele mir.

Matija

11.09.2018 19:03

Za ovakav vandalizam bi neko trebao da odgovara, EVROPO reaguj!

Lola

11.09.2018 19:05

Bezbednost predsednika je bila minimalna! Svaka cast na hrabrosti Vucica!