NAPREDNJACI RASTURILI ČELNIKE NOVE STRANKE: Jeremiću i Novakoviću se priviđaju bageri

Autor: Tanjug

Vesti

19.09.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodna stranka Vuka Jeremića i njeno Povereništvo za Vojvodinu na čelu sa Borislavom Novakovićem današnjom akcijom prikupljanja potpisa protiv rušenja SPENS-a nastavlja da obmanjuje građane Novog Sada, saopštio je SNS Novog Sada.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Kako zine, slaže: Vuk Jeremić

Gradski odbor Srpske napredne stranke ističe da nikakva odluka o rušenju tog objekta nije bila na dnevnom redu Skupštine grada, koja je osnivač Javnog preduzeća Sportski i poslovni centar "Vojvodina“, a kamoli da je doneta. 

Zahtev nije ni upućen

Takođe, nikakav predlog takve vrste nije upućen Skupštini grada, niti je o tome raspravljano na bilo kom skupštinskom odboru, kažu u SNS.


- Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević u javnost je izneo samo svoje mišljenje o jednom od načina rešavanja problema preduzeća koje se nalazi u ogromnim gubicima i čiji objekat je građen u neko drugo vreme, kada u našoj zemlji nije bilo tržišne ekonomije. Izgradnja modernijeg i funkcionalnijeg sportskog centra samo je jedan od predloga za rešenje ovog velikog problema - rečeno je u saopštenju.
 
RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Može da se klonira: Borislav Novaković

Gradski odbor SNS pozvao je "Novakovića i njegove malobrojne pristalice da pokažu bagere koje spominju u današnjem pozivu građanima". 


- Ili im se priviđaju ili su u pitanju bageri i građevinske mašine koje rade širom Novog Sada koji je poslednjih godina postao veliko gradilište, na šta smo izuzetno ponosni. Te građevinske radove imao je prilike da obavi i Novaković sa svojom nekadašnjom strankom, a sadašnjim koalicionim partnerom, ali on, Ðilas, Jeremić i slični biraju isključivo projekte iz kojih mogu da izvuku ličnu korist. U to smo se uverili kada je građen Bulevar Evrope - poručuju naprednjaci Novog Sada.

Novaković siledžija

Kako kažu čoveku koji je iz Soluna glasao u Skupštini Srbije i time dokazao da ima retku sposobnost kloniranja, svašta može da se priviđa.

- Gradski odbor SNS zbog toga pita Novakovića da li je u ponedeljak u ponoć sa četiri pajtaša bio u Temerinskoj ulici i brutalno napao člana Izvršnog odbora SNS Miloša Egića ili je bio na nekoj drugoj lokaciji, na primer, u Solunu. S obzirom na učestale napade poverenika NS za Vojvodinu, prvo na policiju u Vrbasu, a zatim i na funkcionera naše stranke, pitamo Novakovića ko je sledeći od građana meta njegovog siledžijstva i kukavičluka - navedeno je u saopštenju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (65)

Loading
Darko

19.09.2018 16:26

Laži, klevete, siledžijsko ponašanje. Odlika današnje opozicije. U nedostatku ideje, programa, vizije.

Sanjči

19.09.2018 16:45

@Darko - Ocito da Jeremic i njemu slicni ne zele dobro Srbiji.

Mašnica

19.09.2018 16:43

Opozicija jedino zna da se fizički obračunava sa političkim neistomišljenicima.

mara

19.09.2018 16:45

Sreca pa Jeremica niko vise ne podrzava.