PRVI ČOVEK SNS PRED ČLANOVIMA GLAVNOG ODBORA STRANKE: Vučić sutra o Kosovu i stranačkim izborima

Autor:

Vesti

23.09.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije i prvi čovek Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić upoznaće sutra članove glavnog odbora stranke sa tokom razgovora koji se sa predstavnicima Prištine vode o Kosovu i Metohiji. Takođe, kako saznaje Srpski telegraf, on će najaviti i važno obraćanje partijskom vrhu, na desetogodišnjicu osnivanja SNS, 21. oktobra. Tada će, prema informacijama do kojih je naš list došao u vrhu SNS, objaviti da će sledeće godine biti održana izborna skupština na kojoj će biti izabrano novo rukovodstvo stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić sa saradnicima iz stranke

- Jednom delu članova glavnog odbora svakako nije svejedno, ima njih dosta koji strepe od onoga što će Vučić reći u onom delu obraćanja koji bude zatvoren za javnost. Ima od stranačkih rukovodilaca koji su Vučiću prepustili da sam vodi teške bitke, kako za Kosovo, tako i da odgovara na žestoke i često primitivne napade, što iz regiona što od opozicije u zemlji - objašnjava naš sagovornik iz vrha SNS.

Kako kaže, prvi deo Vučićevog obraćanja članovima GO biće otvoren za javnost, dok će drugi biti iza zatvorenih vrata.

600 članova ima glavni odbor naprednjaka

I sam Vučić najavio je ozbiljne promene u rukovodstvu stranke.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Članstvo SNS mora da ima više kontakta sa interesima Srbije: Nebojša Stefanović

- Očekujem značajne promene u stranci 2019. i pripremu za izbore 2020. Očekujem da oni koji budu preuzeli rukovođenje SNS obezbede većinu zarad dobrobiti građana Srbije i budućnosti zemlje - poručio je pre dva dana Vučić.

21. oktobra 2008. osnovan SNS

I Nebojša Stefanović, ministar policije, visoki funkcioner SNS i jedan od najbližih Vučićevih saradnika, bocnuo je pojedine članove stranke.

- Očekujem članstvo koje ima više kontakta sa realnošću, sa onim što se zovu interesi Srbije. Vučić pokušava da reši probleme od kojih su drugi bežali i onda neko kaže: "To nije moja borba". Izvinite, a čija je? - zapitao je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (87)

Loading
Fudbaler

23.09.2018 17:35

SNS ne može bez Vučića i to je činjenica.

Marija

23.09.2018 17:36

Srbija mora da resi problem Kosova zbog svoje buducnosti jer to je jedino pravo i ispravno resenje.

Marija

23.09.2018 17:38

Predsednik Vucic zeli najbolje za Srbiju i zbog toga je najbolje da se resi problem Kosovoa jer samo tako Srbija moze za jos brzu i bolju buducnost.

sara

23.09.2018 17:51

Problem KiM treba rešiti jer je to veliki kamen spoticanja.