AMBASADOR ČEPURIN: Poseta Moskvi potvrda dobrih odnosa Vučića i Putina

Autor: Tanjug

Vesti

25.09.2018

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oktobarska poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Moskvi će se održati u važnom spoljnopolitičkom periodu za Srbiju i Rusiju, a sastanak predsednika Srbije i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina potvrda je i dobrih ličnih odnosa i uzajamnog poštovanja između dva predsednika", ocenio je ambasador Rusije Aleksandar Čepurin.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Čepurin i Aleksandar Vučić

- Oktobarska poseta predsednika Srbije Aleksandra Vucića Moskvi će se održati u važnom spoljnopolitičkom periodu za Srbiju i Rusiju. Naše uzajamno delovanje je isključivo pozitivno. Usmereno je jačanju naših zemalja koje su stupile u fazu ekonomskog uspona i nacionalnog preporoda - napisao je Čepurin na svom tviter nalogu.


- Sastanak Vučića i Vladimira Putina potvrđuje dobre lične odnose i uzajamno poštovanje između naših predsednika. Naši posebni odnosi nisu prepreka za razvoj odnosa sa trećim zemljama, na primer Srbije sa EU. Sasvim obrnuto - objasnio je Čepurin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Lea

25.09.2018 16:32

Jed jedan dokaz o velikom prijateljski.

SAFARI

25.09.2018 17:02

Rusija je nasa velika podrska.