ČEPURIN: JA SKIDAM KAPU VUČIĆU I DAČIĆU!

Autor: M. S.

Vesti

26.09.2018

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin nahvalio je srpsku diplomatiju i način na koji naša zemlja vodi bitku za Kosovo.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Aleksandar Čepurin

- Pozicija Srbije je mnogo snažnija u međunarodnim odnosima i ja skidam kapu pred srpskom diplomatijom zato što vidim da i strane koje su priznale Kosovo sada povlače to priznanje - rekao je Čepurin nakon svečanosti u zaseoku Putinovo kod Medveđe, koji je dobio ime po ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

On je istakao i da niko danas ne može da naredi Srbiji da prizna Kosovo.

- Pozicija Srbije je mnogo snažnija u međunarodnim odnosima i ja skidam kapu pred srpskom diplomatijom zato što vidim da i strane koje su priznale Kosovo sada povlače to priznanje. Sada bez saglasnosti Srbije, bez interesa Srbije ništa ne mogu da urade. I to je bitno. Niko danas ne može narediti Srbiji da prizna Kosovo - kazao je Čepurin i ponovio da je Rusija iskreni prijatelj srpskog naroda i da nas vežu istorija i bliski strateški interesi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (136)

Loading
Nina

26.09.2018 20:26

Aleksandar Cepurin je pravi prijatelj Srbije....

Laki

26.09.2018 20:27

Aleksandar Cepurin je iskren prijatelj Srbije....

Mladen

26.09.2018 20:28

Niko danas ne može narediti Srbiji da prizna Kosovo jer je Rusija iskreni prijatelj srpskog naroda i kao takav neguje prijateljske veze sa Srbijom.

milos

26.09.2018 20:33

I jesu zasluzili sve pohvale.