Maja Gojković bi da zauzme fotelju MINISTRA KULTURE!

Autor: Republika

Vesti

27.09.2018

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, želi da preuzme Ministarstvo kulture od Vladana Vukosavljevića.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Maja Gojković

Gojkovićeva je i ranije, pred formiranje Vlade, slala signale da želi tu poziciju, ali joj je fotelja izmakla. Posle drame zbog rijalitija, sve su glasnije priče o Vukosavljevićevoj smeni, a i on priznaje da razmišlja o ostavci.

 Sve to je podgrejalo stare nade Gojkovićeve da bi mogla da dođe na čelo Ministarstva kulture.

- Gojkovićeva želi funkciju ministra kulture, i to znaju svi iz njenog okruženja. Ona smatra da je sada njenih pet minuta da se domogne tog resora. Haos zbog rijalitija i inače loša pozicija Vukosavljevića idu joj na ruku - priča izvor, prenose beogradski mediji.

Ministar Vukosavljević, pošto je izazvao gnev pola Vlade, u intervjuu za jedan nedeljnik priznao je da razmišlja o ostavci.

RepublikaFoto: Tanjug
Vladan Vukosavljević

- Svaki dan razmišljam da li da podnesem ostavku. Ne zbog pritisaka, odijuma ili podrške, nego svaki dan preispitujem svoj posao, efekte svog angažovanja. Čovek kad obavlja neku javnu funkciju, mora uvek da bude zapitan da li je odgovorio na pravi način i kada je trenutak za važne odluke - rekao je Vukosavljević na pitanje kakav epilog očekuje nakon što je kritikovao rijaliti.

On je naveo i da je sasvim u redu i ako ga smene sa te funkcije.

- Smene su sastavni deo politike - naglasio je ministar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading