(VIDEO) ŽENA-ZLO NAPALA VODITELJKU NA TV HEPI: Milićeva dovela do suza Irinu!

Autor: A. V. MARKOVIĆ, G. MITROVIĆ

Vesti

02.10.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Milić, direktorka CEAS poznata po srbomrzačkim ispadima, po ko zna koji put je pokazala da joj ništa nije sveto! Tako se juče u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na televiziji Hepi ničim izazvana obrušila na voditeljku Irinu Vukotić, a otišla je toliko daleko da je spomenula i njenu ćerku. Voditeljka je toliko bila potresena da je na ivici suza napustila studio iako emisija nije bila završena.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Jelena Milić bila brutalna i nekulturna

SVAĐA ZBOG ŠEŠELJA

Svađa između njih dve krenula je na samom početku emisije, kada je Milićeva pomenula Vojislava Šešelja. Naime, Milićeva je optužila voditeljku da je nije branila kada je Šešelj za nju izjavio "da ima picajzle". Ipak, Vukotićeva se branila da nije njen posao da brine o gostima kao o deci u vrtiću i da ih miri. Direktorka CEAS je onda toliko izgubila kontrolu da je bezobzirno u kontekstu priče o picajzlama pomenula čak i Irininu maloletnu ćerku, što je voditeljku dovelo do ivice suza, pa je uvređena napustila studio. Na naše pitanje da li će ubuduće biti u studiju kada Jelena Milić ponovo bude pozvana u goste, kaže da hoće jer je "ta priča završena".

- Nemam nameru da više napuštam studio, njoj sam rekla sve što sam imala. Svi smo mi profesionalci u svom poslu - kratko je prokomentarisala Irina.

Marić: Mene (Milićka) nije prepala svojim nastupom. Sve dok nosač aviona ne uđe bliže u Jadran, ja se ne bojim

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Irina pobesnela i zamalo zaplakala

MARIĆ SE NIJE ČUO

Zanimljivo da je urednik TV Hepi i voditelj ove emisije Milomir Marić tokom sukoba bio prisutan u studiju, ali kao da nije bio tu... Nije se čuo.

- Nisam hteo da se mešam u ženske svađe, nema smisla. Irinu jako poštujem, smatram da i sama ume da se odbrani, dovoljno je pametna. Što se tiče Milićke, mene nije prepala svojim nastupom. Sve dok nosač aviona ne uđe bliže u Jadran, ja se ne bojim - kaže Marić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading