Slučaj voditeljke Pinka: EKSPLOZIJU DŽIPA NARUČIO ZADRUGAR?

Autor:

Hronika

04.09.2018

03:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija i dalje traga za napadačima koji su u subotu ujutru u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu podmetnuli bombu pod džip poznate voditeljke TV Pink Dušice Jakovljević. Kako Srpski telegraf saznaje, istraga ide u više pravaca, a ne isključuje se ni mogućnost da je napad na Jakovljevićevu naručio neko od učesnika najgledanijeg rijaliti-programa "Zadruga".

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Uviđaj: Dušici pozlilo kad je videla vozilo

Snažna detonacija odjeknula je oko 8.30, u vreme kad voditeljka najčešće ide na posao, a samo pukom srećom povređenih nije bilo. Jakovljevićeva je kroz prozor videla da joj je od automobila ostala samo olupina, pa joj je pozlilo, nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć.

Voditeljki nekoliko puta izgreban automobil, a krajem 2017. na internetu osvanula čitulja s njenim imenom

Sve opcije u igri

- Istražuju se sve mogućnosti i ništa se ne prepušta slučaju. Opšte je poznato da je Dušica dobijala mnogobrojne pretnje otkad je počela prva "Zadruga", a fanovi najintrigantnijih učesnika rijalitija nastavili su sa neprijatnostima i nakon što se šou završio. Voditeljki je nekoliko puta izgreban automobil, a na društvenim mrežama je krajem prošle godine osvanula i jeziva čitulja s njenim imenom. Iako pretnje nije prijavila, sve se proverava kako bi se utvrdila prava istina, a napadači završili iza rešetaka - priča naš sagovornik.

HRONOLOGIJA

* džip eksplodirao u subotu u 8.30
* od jačine detonacije popucali prozori na zgradama
* delovi raznetog džipa leteli dvadesetak metara
* voditeljki se slošilo kad je videla raznet auto

Kako dodaje, proverava se i da li iza napada eventualno stoji i neko od zadrugara.

- Sve opcije su u igri, a istraga o ovom slučaju je i dalje u toku - kaže naš izvor.

Poslovi s drogom

Prema njegovim rečima, ne isključuje se ni mogućnost da je bombaški napad bio opomena voditeljkinom dečku Jovici Aleksiću zbog poslova u vezi s narkoticima. On je inače poznat policiji po različitim krivičnim delima, među kojima su trgovina drogom, nedozvoljeno držanje oružja i teške krađe.

- Aleksić je navodno član kriminalne grupe s Banovog brda, a džip koji je raznet u eksploziji, kako se sumnja, jeste njegov. On ga je nedavno kupio, ali ga je vozila Jakovljevićeva pošto on mesecima nije u Srbiji. Sumnja se da je Aleksić i napustio zemlju jer je slutio šta mu se sprema - dodaje izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

Dušica: Strahujem za život

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević je posle eksplozije saslušana u policiji, gde je, kako saznajemo, potvrdila da je prethodnih nekoliko meseci na društvenim mrežama dobijala pretnje.

- Tačno je da su mi pretili fanovi "Zadruge" i pisali razne uznemirujuće poruke na internetu. Ipak, ja to nisam prijavljivala policiji jer ih nisam shvatila ozbiljno - navodno je rekla Dušica.

Ona je dodala da ne zna ko bi mogao da joj podmetne bombu pod auto jer privatno ni s kim nije bila u sukobu.

- Moj dečko je u inostranstvu, radi. Mislim da on nema nikakve veze s ovim. Strahujem za svoju bezbednost, taj auto vozim otkad on nije tu. Plašim se za život - ispričala je voditeljka.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gojko

04.09.2018 11:55

Dzip dignut u vazduh zbog marketinga?!

Srbin

04.09.2018 12:41

Decko nema veze sa tim ???!!! Ne, nego moja baba Zivka !!!