(VIDEO) POSLUŠAJTE KAKO ŠEŠELJ JUNIOR PARLA RUSKI

Autor: srbijadanas.net, Republika

Vesti

02.10.2018

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik SRS Aleksandar Šešelj gostovao je, preko interneta, na kanalu "Rusija 24" i govorio o nedavnom upadu ROSU na Gazivode. Šešelj je, govoreći ruski jezik, podsetio da se nedavno dogodio i incident sa hapšenjem Marka Đurića i dodao da Albanci žele da etnički očiste Srbe sa Kosova.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Aleksandar Šešelj

Šešelj je podsetio da Zapadne sile ni 2004. godine nisu zaštitile Srbe i podsetio da su po rezoluciji UN 12/44 Kosovo i Metohija sastavni deo Srbije. 

Novinar se zahvalio Šešelju što pokušava da govori na ruskom.

- Hvala što pokušavate govoriti ruski, ali ako hoćete govoriti srpski, prevodiću - na čistom srpskom je odgovorio ruski voditelj. 

- Vrlo loše govorim ruski - rekao je Šešelj, ponovo na čistom ruskom.

- Vi odlično govorite ruski, ali, ako želite, možete govoriti srpski - rekao je novinar i pitao Šešelja šta Rusija može učiniti za Srbiju.

Šešelj je odgovorio da Rusija, kao član SB UN, može sprečiti ulazak lažne države Kosovo u UN, a podsetio je da Srbija nije uvela sankcije Rusiji zbog vraćanja Krima u sastav Rusije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading