Šiptari nezadovoljni: Zbog terorista u njihovim redovima kasnila priznanja Kosova

Autor: Tanjug

Vesti

05.10.2018

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik kosovskog premijera i potpredsednik Demokratske partije Kosova (PDK) Enver Hodžaj izjavio je da se ove godine kasnilo sa priznanjima kosovske nezavisnosti i članstvom Prištine u međunarodne organizacije.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Enver Hodžaj

Kako je prenela prištinska Bota Sot, Hodžaj je rekao da je nezadovoljan načinom na koji je Priština vodila spoljnu politiku u 2018.

Hodžaj je, kako se navodi, kazao da ne upire direktno prstom u Pacolija, ali je istakao da je činjenica da su se "priznanja za Kosovo odugovlačila kao i kosovsko članstvo u međunarodnim organizacijama".


Razlog tome je, prema njegovim rečima, nedostatak koordinacije između Pacolija i predsednika i premijera, Hašima Tačija i Ramuša Haradinaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (43)

Loading
Jeca

05.10.2018 13:03

Postaju svesni svog statusa i svoje pozicije u svetu. Ne moze samoproklamovana drzava sa ratnim zlocincima na celu da bude prihvacena u demokratskom i civilizovanom drustvu. Malo su se zaigrali.

MarkoMDV

05.10.2018 13:05

Ma niko njima ne brani da se nadaju. A ni da koriste članstvo u međunarodne organizacije u dnevne svrhe. Ali od toga nema ništa.

miki

05.10.2018 13:15

Jos ce neke zemlje povuci priznanje

Boki

05.10.2018 13:18

Da je sreće da ih maksimalno sankcionišu zbog toga.