Đilas "počastio" Jankovića: "TI SI REDAK PRIMER IDIOTA!"

Autor: Republika

Vesti

06.10.2018

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odavno je poznato da se opozicija u Srbiji svela na mizeriju i da se ne zna ko ispada smešniji i jadniji. Od svoje nemoći ne znaju šta će, pa pored vladajuće stranke, što je svakodnevni slučaj, često napadaju sami sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Dragan Đilas

Tako je, ovog puta, šef Saveza za Srbiju Dragan Đilas imao poruku za lidera Građanskog bloka Sašu Jankovića poručivši mu da je idiot.

Đilas ga je, preko posrednika Gorana Ješića, "počastio" uvredom zbog peticije koju skuplja za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naravno, jasno je da je ova peticija, kao i ona prethodna koju je sakupljao Vuk Jeremić, osuđena na propast i da nema apsolutno nikakvu podršku građana, piše Alo.

To su, izgleda, samo pokušaji u tragovima da se napravi baza birača koje bi da mole da glasaju za njih. Po svoj prilici, teško da će im takvi smešni pokušaji "upaliti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Ana

06.10.2018 09:34

Lepo se oni cascavaju

Ljiljana

06.10.2018 09:34

Potpuno je jasno da je ova peticija, kao i ona prethodna koju je sakupljao Vuk Jeremic, osudjena na propast i da nema apsolutno nikakvu podrsku gradjana.Oni se medjusobno svadjaju jedni druge vredjaju, jer ne mogu da jedan drugog gledaju.

Borko

06.10.2018 09:35

Eto šta drugarstvo znači, zajedno ste jači.

Miloš

06.10.2018 09:38

Ne daj Bože da se ovi ikada vrate na neku funkciju, mi bi propali