JEŠIĆ: SAŠA JANKOVIĆ JE REDAK PRIMERAK IDIOTA

Autor:

Vesti

08.10.2018

03:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zaštitnik građana, koji se izjašnjava kao lider PSG i vođa Građanskog bloka 381, od petka prikuplja potpise za smenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali tu peticiju, kako je sam otkrio, neće predati nikome!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Goran Ješić nije ostao ravnodušan na Jankovićevo blamiranje

Da je Janković posle niza smehotresnih blamova uspeo konačno da prevaziđe samog sebe, potvrđuje i poslanik DS Goran Ješić, koji ga je nazvao "retkim primerkom idiota".

On je ovako brutalno reagovao na saopštenje Jankovića da peticiju na kraju neće predati nikome kako bi zaštitio one koji su je potpisali.

- Redak primerak idiota. Najbesmislenijih 600k glasova ikada - napisao je Ješić na Tviteru aludirajući na glasove koje je Janković dobio kao predsednički kandidat.

Foto: twitter.com/printscreen
Ješićev Tvit

"BUDIMO OZBILJNI..."

Usledila je lavina komentara na ovoj društvenoj mreži. Mnogobrojni tviteraši, pa i oni koji ne naginju vlasti i koji bi, vrlo verovatno, i sami potpisali ovu peticiju kada bi ona imala smisao, nisu mogli da dođu sebi od onoga što je Janković napisao, pa su redom postavljali ovu njegovu umotvorinu i podsmevali joj se.

- PSG prikuplja potpise za smenu Vučića, ali te potpise neće predati nigde, da ne ugrozi potpisnike. Dakle, potpišeš i ništa? Ili ja ne dobacujem tako daleko ili se vi stvarno zaje*avate sa ovim već sluđenim narodom - napisala je izvesna Ksendža.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Janković odgovorio na prozivke u svom stilu

Janković je vrlo brzo replicirao:

- Ipak, budimo ozbiljni. Ne znam koga ste citirali, mene ne. Rekao sam, preneo N1, da lične podatke potpisnika, ako požele da ih ostave, nećemo dati bilo kom organu vlasti. Zakonska procedura smene to i ne predviđa, pa ne bismo ni smeli. Sigurno se slažete da im ne treba cinkariti ljude - napisao je lider PSG.

Veselinović ponovo u prvom planu

Posle skandaloznog poziva na silovanje premijerke Ane Brnabić, predsednik Udruženih sindikata Srbije Sloga i u tom trenutku predsedavajući Đilasovog Saveza za Srbiju Željko Veselinović neko vreme nije učestvovao na skupovima SZS.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Željko Veselinović

Ipak, samo dve nedelje je bilo potrebno da se ponovo aktivira. Tako je on u subotu, uz saborce Boška Obradovića, Milana Stamatovića i Borka Stefanovića, prisustvovao otvaranju prve kancelarije SZS u selu Kotraža pored Guče. Naravno, uzdržao se da nekom preti obdarenim crncem, tako da je govorio o fabrikama u sklopu namenske industrije i položaju radnika.

ČIST BESMISAO

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić kaže za Srpski telegraf da Janković iz dana u dan sve više pokazuje svoju političku nespretnost, nižući besmislene akcije jednu za drugom.

- Sve što radi Janković je iz paranoje zbog nečiste savesti, odatle mu se javljaju sumanute ideje, poput one da će, ako dobije dovoljno potpisa podrške, neko morati njega bez izbora da proglasi za premijera. Sve što radi, pa i ovo najnovije, besmisleno je i nema baš nikakvog efekta, osim da se ogoli činjenica da je sam kao panj - ističe Orlić.

Analitičar Dragomir Anđelković smatra da je ovo još jedna jeftina demagoška priča u Jankovićevoj režiji.

- On pokušava da napravi medijski performans, ali, svestan da neće dobiti veliki broj potpisa, neće da se sramoti tako što će ih nekome prezentovati. Janković samo priča da će nešto da radi, međutim, sumnjam da će uopšte pokušati bilo šta da učini jer potpisa skoro da neće ni biti. Čak i onih koji su jedno vreme bili uz njega sada nigde nema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
stane

08.10.2018 04:48

A šta si ti Ješiću već 20 godina leba ti