"Tajkuni SZS u Požegi organizovali sajam automobila"

Autor: Tanjug

Vesti

09.10.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Opštinskog odbora SNS Požega Milan Božić reagovao je na skup lidera opozicionog Saveza za Srbiju u tom gradu, ističući da je više ličio na "sajam automobila u organizaciji tajkunsko-lopovske koalicije" u tom gradu.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Oni dobro žive: Predstavnici Saveza za Srbiju

U saopštenju dostavljenom medijima, Božić kaže da su tako građani Požege imali jedinstvenu priliku da, oko bioskopske sale, vide parkirane najnovije modele "Mercedesa", "BMW-a", "Audija".

Reč je o automobilima, koje, kako navodi Božić, građani Požege retko mogu da vide na svojim ulicama, a daleko od toga da mogu da ih priušte.

"Dovlačeni botovi"

Građana Požege nije bilo u bisokopskoj sali, kaže Božić i dodaje da su prisutni bili samo oni koji su u skupocenim automobilima i autobusima stigli iz drugih gradova.

Božić smatra da je to bila prilika da jedan od lidera SzS, Dragan Đilas, objasni kako je njegovo bogatsvo uvećano 1.000 puta za vreme dok je bio na vlasti , kao i kako je uspeo da zaduži Beograd za 1,2 milijarde evra. 

- I Željko Veselinović je na ovom skupu takođe imao priliku da pokaže svoje pravo lice, kao i lice ovog saveza, koje funkcioner opštinskog SNS naziva, banditskim, ali i da, na primer, prezentuje ideju "kako treba da bude silovana predsednica Vlade Srbije" - ikaže Božić.

Božića zanima i da li je Milan Stamatović možda objasnio zašto je Čajetina najzaduženija opština u Srbiji i kako je nenamenski potrošio stotine miliona dinara, novca nasih građana po prijavi državnog revizora.

Pita se i da li je Stamatović sinoćnji skup obavestio da je nedavno opet promenio stranku.

Veruje, kaže, i da je Boško Obradović ponovo pozivao na puč i državni udar, jer, kako i sami čelnici SzS tvrde, zbog velike podrške naroda Aleksandru Vučiću, jedino rešenje je da silom preuzmu vlast.

Božić, koji Obradovića naziva "bandit Bole", podseća da je tu silu trenirao na ženama, od zavrtanja ruke članicama RIK-a, do napada na novinarke televizije Pink.

- Za predsednika Opštine Šabac, Nebojšu Zelenović sinoćni skup bila prilika da predstavi svoja iskustva nenamenskog trošenja novca i kupovine glasova, koju je, navodi, blizak saradnik prvog čoveka šabačke opštine priznao na sudu - naveo je Božić.

Otimanje Kosova

Vuk Jeremić i Borko Stefanović su, piše Božić, mogli, na primer, da objasne kako su olakšali posao Albancima u procesu otimanja južne srpske pokrajine, Kosova i Metohije.

- Verujemo da fenomen gde ''što više partija ima Savez za pljačku i silovanje, njih je sve manje'' treba da se izučava na Jeremićevom institutu... Para ima, stigle iz Katara, a ko ih od gore navedenih nema - zapitao je ironično Božić.

A mogli su, konstatuje, pojedini članovi ove tajkunsko-lopovske koalicije na putu ka Požegi videti radove na Koridoru 11, jedan od mnogih razloga, zbog kojeg su oni na putu - u političku istoriju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Suvi intelektualac

09.10.2018 19:30

Savez za Srbiju je jedno od najvecih zla koje je zadesilo ovu jadnu i napacenu zemlju!

Pijacar

10.10.2018 04:56

Pokrali narod i sada hoce tom istom narodu da prodaju sarenu lazu.

Pijacar

10.10.2018 04:56

Neverovatno je sta ovaj Djilas hoce da uradi.

Pijacar

10.10.2018 04:57

Jednom je narod naseo i nikada vise.