JOVANOV: Jeremić ne prestaje da prepričava svoje laži, fantazije, izmišljotine

Autor: Tanjug

Vesti

15.10.2018

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Milenko Jovanov izjavio je danas da je sada "jasno da u (TV) emisijama koje kontrolišu Dragan Šolak i Dragan Đilas Vuka Jeremića neće ni da pitaju za šta je od katarske ambasade u Berlinu dobio 200.000 evra, kao ni za kakve usluge je od poslovnog partnera i prevaranta koga gone sve policije sveta dobio pet miliona evra".

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP
Milenko Jovanov

- Ne pitaju ga ni zašto je izmestio pitanje Kosova iz UN i prebacio ga u institucije Evropske unije, ni da objasni narodu zašto je onako tupavo postavio pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, pa je rezultat tog pitanja bio stav suda da su Albanci imali pravo na odvajanje od Srbije - naveo je Jovanov u saopštenju.

On je dodao da Jeremić nije pitan "ni da li ga je bar malo bilo sramota što je poput fikusa čamio po hodnicima zgrade UN i naskakao na prolaznike sa telefonom spremnim za slikanje, ali ni da objasni najvažniji politički program njegove, Đilasove i Obradovićeve koalicije (Savez za Srbiju) koji podrazumeva silovanje premijerke u trajanju od mesec dana".

- Umesto svega toga, Jeremić je ponovo prepričavao svoje izmišljotine, laži, fantazije, snove i sulude zaključke i narod je zahvaljujući tome samo imao priliku da vidi kako izgleda jedan izbezumljeni, prepotentni i narcisoidni izdanak žute kamarile kada ostane bez vlasti i mogućnosti da troši narodne pare - zaključio je Jovanov.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (87)

Loading
Dacha

15.10.2018 19:50

Jeremic ne sme da odgovori na nepopularna pitanja, zato od njega nikada nece biti valjani lider.

Nevena

15.10.2018 19:51

Vec smo se navikli na Jeremiceve lazi...

Dragana

15.10.2018 19:51

Zna Jeremic da je razotkriven u mutnim radnjama, zato i baca prasinu narodu u oci.

Kaja

15.10.2018 19:52

Jeremic je napakovao sve i svasta.