Boris Tadić saslušan zbog ubistva gardista

Autor: Republika

Vesti

16.10.2018

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Srbije i lider SDS Boris Tadić saslušan je po nalogu Tužilaštva u SBPOK u vezi sa ubistvom dvojice gardista Dražena Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića 2004. godine u Topčideru, saznaje Republika.rs.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

Kako saznajemo, Tadić, koji je u vreme ubistva gardista već bio predsednik Srbije i vrhovnih komadant, je pozvan da da izjavu povodom ovog slučaja oko koga su ispredane mnoge kontroverze godinama unazad.

Podsetimo, Srpski telegraf došao je do novih ekskluzivnih saznanja u vezi sa ubistvom Jakovljevića i Milovanović koje bacaju potpuno novo svetlo na ovaj slučaj.

Naime, prema našim saznanjima, koje je potvrdio i advokat porodica ubijenih gardista, bivši oficir Vojske Srbij na saslušanju u tužilaštvu izjavio da su gardisti ubijeni zbog 1,5 tona kokaina sakrivenog u kasarni.

 

- Navodno, sve je krenulo u Zrenjaninu. Jedan od glavešina bezbednosnih službi za taj okrug pratio je kriminalnu grupu koja se bavila trgovinom droge i švercovala narkotike ka Mađarskoj, a najverovatnije i dalje u EU. Tada je došao do saznanja da se među dilerima nalaze i deca pojedinih oficira, ali i da je grupa povezana sa određenim ljudima koji su u to vreme bili aktivni u Vojsci. Prema saznanjima tog debeovca, štek za drogu bilo je upravo vojno podzemno sklonište Karaš na Topčideru! - rekao je tada naš sagovornik.

Upravo s obzirom na postojanje novih okolnosti u ovom slučaju, Tadić je i pozvan na saslušanje u SBPOK.

Uostalom, Tadić je i sam potvrdio da je pozvan da da izjavu povodom smrti gardista.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Bojan

16.10.2018 17:53

Nego sta nego da ce da bude saslusan i ispitan.

Gosa

16.10.2018 17:54

Jos neke ce pticice tu da propevaju, samo polako.

Simo

16.10.2018 22:00

@Gosa - To sigurno...Ima tu još kandidata Tadiću bliskih prijatelja.

Nesa

16.10.2018 17:55

Nadlezni maksimalno dobro rade svoj posao, ko god da je u pitanju.