Mihajlovićeva posetila odbore u Vranju: Čast je biti deo uspešnog tima koji vodi Srbiju

Autor: Tanjug

Vesti

20.10.2018

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović posetila je danas mesne odbore SNS u Vranju, gde je u razgovoru s članovima i aktivistima stranke poručila da je čast i zadovoljstvo biti deo uspešnog tima koji Srbiju vodi napred.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Zorana Mihajlović

Navodeći da stranka sutra obeležava 10 godina od osnivanja, Mihajlović je rekla da želi da s članovima SNS Vranja podeli "sreću i zadovoljstvo što radi sa mnogo sjajnih, pozitivnih i uspešnih ludi, kao i posebno zadovoljstvo koje ima, a to je je jedna od bliskih saradnica predsednika Aleksandra Vučića".

Čestitajući članstvu i aktivistima na velikom uspehu stranke, koja je "ubedljivo najjača partija na jugu Srbije", Mihajlović pomenula rezultate postignute u poslednjih nekoliko godina, navodeći auto-put od Vladičinog Hana do Vranja, a uskoro i kroz Grdeličku klisuru, obnovljene pruge, ulaganja u komunalnu infrastrukturu i hiljade novih radnih mesta na jugu Srbije.


- Koridor 10 nije samo asfalt, već je i magnet za investicije. Pokazali smo da za razliku od naših prethodnika mi ne zatvaramo fabrike, ne izbacujemo ljude na ulicu, već nalazimo novi posao za njih - rekla je Mihajlovićeva, a članstvu SNS u Vranju poručila da ih rezultati koje je ostvarila SNS obavezuju da budu primer drugima, da svojim radom i zalaganjem pokažu kako se bori sa Srbiju, za Vranje, kao i za Pčinjski okrug.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading