"Jeremić bez griže savesti napada sve što je Srbinu sveto!"

Autor: Republika

Vesti

23.10.2018

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić upitao je večeras koje je to knjige čitao Vuk Jeremić kad je postao čovek kakav jeste. Jeremić je prethodno na Tviteru napisao da je "dok je Vučić demolirao trafike, on čitao knjige".

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

- Mladi ljudi treba da čitaju, i poželjno je da čitaju literaturu koja im učvršćuje moralni integritet i gradi pozitivne vrednosti, ali erudita Vuk Jeremić očito nije čitao takve knjige, jer da jeste ne bi parama katarske ambasade i Patrika Hoa vodio kampanju protiv sopstvene države i nastojanja da se problem Kosova i Metohije reši na korist srpskog naroda - odgovorio mu je Ðurić. 

Kako kaže, možda je Jeremić samo čitao knjige koje su iskvarile njegovu mladu neoblikovanu dušu, ili su mu naprosto bili draži negativni junaci, navodi se u saopštenju SNS. 


- Jedno je, međutim, sigurno, Jeremić je preskočio važna dela školske lektire u kojima se veliča ljubav prema otadžbini a u čitanci je očito preskakao narodne pesme, jer danas bez ikakve griže savesti napada svaku državotvornu politiku i sve što je Srbinu sveto. Voleo bih da znam šta je to Jeremić čitao pa je postao čovek kakav jeste, ali smeo bih da se opkladim da su mu omiljeni naslovi ''Idiot'' i ''Kovači lažnog novca - zaključuje Ðurić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (60)

Loading
ivana

23.10.2018 18:57

Jeremic je besprizoran lik ma sta god citao i cime god se edukovao!

Mitra

23.10.2018 18:58

Smatram da Vuk ovim izjavama želi da oblati SNS i Aleksandra Vučića ali to mu neće uspeti jer građani znaju ko je Vučić a ko Jeremić Vuk. Setimo se svih miliona koje je Vuk uzeo ili dobio? Sramota je stvarno i spomenuti takvu osobu.

hana

23.10.2018 18:58

Jedino to i ume da radi da pljuje po nasim uspesima i nasim svetinjama, a od politike nista, nikakav plan nema ovaj Jeremic!

Palcica

23.10.2018 18:58

Jeremic je isao u resavsku skolu.