Prelio im čašu: Ðilas i Jeremić izbacuju Noga iz Dveri!

Autor: Tanjug

Vesti

25.10.2018

07:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Funkcioner Dveri i praktično njihov drugi čovek, Srđan Nogo, izrastao je u veliku prepreku za saradnju između ove i ostalih opozicionih partija u Savezu za Srbiju, pišu "Večernje novosti".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Srđan Nogo

Kako list prenosi, Dragan Ðilas i Vuk Jeremić, nezadovoljni su njegovim istupima u javnosti i sve više pritiskaju lidera Dveri Boška Obradovića da Noga izbaci iz stranke.

Oni veruju da Nogo namerno pravi štetu Savezu i da će i ubuduće imati ispada poput onog kada je rekao da Anu Brnabić i Aleksandra Vučića treba obesiti na Terazijama ako je istina da je premijerka potpisala Dablinski sporazum prema kojem Brisel Srbiji može da isporuči 1,2 miliona migranata.

"Novosti" pišu i da nije tajna ni da je Nogo predvodnik struje u Dverima koja se letos intenzivno zalagala za to da se ne ulazi u savez sa Ðilasom, ali je na sastanku glavnog odbora preglasan.

Prema pisanju lista, protiv Noga se okrenuo i veći broj opštinskih odbora, ali i većina u Predsedništvu Dveri. Međutim, Obradović ga je dosad štitio od izbacivanja iz stranke, iz Glavnog odbora i od disciplinskog postupka. 

S druge strane, Nogo nije usamljen i ima solidnu podršku, a s obzirom na to da je poslednjih godinu dana rejting Dveri znatno opao i da se kreće oko dva i po odsto, dodatne afere i skandali prilikom raskola u stranci sigurno im neće poboljšati popularnost kod birača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (178)

Loading
Slavisa

25.10.2018 07:13

Ovaj naslov najbolje oslikava kako funkcionise SzS. Dakle Jeremic koji ima svoju stranku, i Djilas koji uopste nema stranku kadriraju po stranci koalicionog partnera. Organizacija na nivou vasarskog cirkusa

Aleksa

25.10.2018 07:57

@Slavisa - I onda dolazimo do zakljucka da Dveri uopste nisu ozbiljna stranka, vec sprdnja!

loki

25.10.2018 19:25

@Slavisa - Nogo, Đilas, Jeremić, svi su oni isti.

Bane

25.10.2018 07:14

Sve to je farsa jer i oni isto misle kao i Nogo samo što se ovaj istrčao.