Tačijev brat pretukao dve osobe: Oglasio se i Hašim nakon skandala!

Autor: Tanjug

Vesti

25.10.2018

07:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovski predsednik Hašim Tači objavio je da je "obavešten" da mu je brat učestvovao u "sporadičnom fizičkom sukobu" i da "nikada neće opravdati bilo čije nezakonito delovanje, pogotovo u ovakvom slučaju".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hašim Tači

- To što je neko član porodice visokog zvaničnika ne daje imunitet niti amnestiju bilo kome. Naprotiv. Odgovornost je individualna. Tražim od zvaničnika organa reda da u ovom slučaju deluju u skladu sa zakonom - poručio je Tači na Fejsbuku.

Direktor Kosovskog biroa za osiguranje Bljerim Puškoli i vlasnik privrednog osiguravajućeg društva "Ilirija" Đani Sokolić, inače državljanin Slovenije, nisu juče negirali da ih je Tačijev brat Gani pretukao, ali nisu želeli da govore o detaljima tog incidenta.

Prištinska "Gazeta ekspres" kontaktirala je Sokolića, nakon što je u policiji dao izjavu o okolnostima pod kojim je Gani Tači pretukao njega i njegovog prištinskog kolegu Puškolija.

- On nije negirao incident, ali je rekao da ne može sada da govori o tome - naveo je ovaj sajt i dodao da je na isti način reagovala i druga žrtva Tačijevog brata Ganija.

Portparolka Kosovske policije Fljora Ahmeti izjavila je prethodno za "Gazetu ekspres" da je Gani Tači osumnjičen da je pretukao dve osobe.

Ahmetijeva je rekla da se to dogodilo juče oko 12 sata na ulici, odnosno putu, nakon čega su policija i tužioci izašli na lice mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading