"Vučiću, neka te Bog čuva!" Predsednik Srbije još jednom pokazao da su mu građani na prvom mestu!

Autor: alo.rs

Vesti

04.11.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić hitno reagovao nakon reportaže na N1 i jos jednom pokazao da mu je briga za običnog čoveka najvažnija!

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vučić

Televizija N1 juče je emitovala reportažu o problemu sa izgadnjom deonice autoputa E763, na deonici Surčin-Obrenovac, gde se isprečila kuća od 140 kvadrata, u kojoj žive samohrana majka Stojana Veljković i njeno dvoje dece, od kojih jedno bolesno, a sama Stojana za život se snalazi radeći kao spremačica na minimalcu.

Stojana, kako je rekla za televiziju, nije protiv ekspropijacije, ali je bila nezadovoljna ponudom, koja je nastala posle procene Poreske uprave, tvrdeći da su njene komsije dobile duplo više novca nego sto je njoj ponuđeno.

Pronađeno rešenje

Vučić je u razgovoru sa Stojanom Veljković i Zoranom Drobnjakom došao do predloga, koji bi, u potpunosti postujući zakone, mogli da zadovolje gospođu Veljković, a da sa druge strane brzo bude nastavljena realizacija izgradnje deonice, od koje zavise i budućnost prestonice i svih njenih građana.

Stojana Veljković je nakon razgovora zadovoljno poručila da je oduvek verovala predsedniku Vučiću, da je znala da glasa za pravog predsednika iz naroda kad je dala svoj glas njemu i poručila mu da ga Bog čuva i da nastavi da brine za običan narod , baš kao što je tu brigu pokazao i danas za nju i njenu decu, ali i za državni projekat od izuzetnog značaja.

Odmah nakon ove reportaze hitno je reagovao prvi čovek naše države, pozivom direktoru Puteva Srbije Zoranu Drobnjaku, zahtevacjući hitnu i preciznu informaciju. Nakon toga Vučić je danas obavio razgovor i sa vlasnicom kuće, Stojanom Veljković, pokazujući time jos jednom da on nije nikakva daleka i nedostupna vlast, već čovek koji sluša svoj narod i razgovara direktno sa njim, bez kurira i posrednika, kako su to njegovi prethodnici najčešće u ovakvim slučajevima činili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (83)

Loading
Rina

04.11.2018 11:12

Svaka cast

Bojan

04.11.2018 11:15

Vucic je jedan od retkih politicara koji rade za interese drzave i naroda

Kosta

04.11.2018 11:16

Ovo je samo jos jedan dokaz u nizu, a ima ih mnogo, da Vucic zaista radi za interese gradjana

dr Agocen

04.11.2018 11:19

Vučiću je briga za narod uvek bila na prvom mestu.