MUP se oglasio povodom stranačkog nasilja u Vranju!

Autor:

Vesti

05.11.2018

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju preduzimaju sve mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti u vezi dve odvojene prijave fizičkog napada u Ulici kneza Miloša u Vranju, nedaleko od prostorija Narodne stranke i u blizini jednog biračkog mesta za izbore za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina.

RepublikaFoto: Public
Foto: Ilustracija

Policiji je u nedelju oko podneva Đorđa Ristića predsednik Gradskog odbora Narodne stranke prijavio da ga je nedaleko od prostorija stranke napalo više osoba, dok je Božidar Popović predsednik biračkog odbora ispred Srpske napredne stranke prijavio da ga je u blizini biračkog mesta napao Đorđa Ristića iz Narodne stranke.

Odmah po prijavi ovih događaja policija je izašla na lice mesta i o svemu obavestila nadležno tužilaštvo.

Takođe, policija je došla i u Zdravstveni centar u Vranju po prijavi Đorđa Ristića da mu jedna osoba upućuje pogrdne reči. 

Policija je u vezi svih događaja konsultovala Osnovno javno tužilaštvo u Vranju koje je naložilo da se sa svim akterima obavi razgovor i da se potom izveštaj prosledi ovom tužilaštvu.

Podsetimo, Između funkcionera Narodne stranke i SNS u Vranju došlo je do fizičkog obračuna na biračkom mestu, a obe strane se međusobno optužuju da su izazvali incident. Kako se tvrdi u saopštenju Narodne stranke, "predsednik GO Narodne stranke Vranje Đorđe Ristić i potpredsednik Dragan Pavlović pretučeni su juče u ovom gradu od strane četvorice članova SNS".

Sa druge strane, povodom ovog incidenta tokom dana oglasila se i Gradska uprava Vranja, tvrdeći da su "Ristić i Pavlović vređali i provocirali predsednika i članove biračkog odbora i fizički napali i pretukli predsednika biračkog odbora Božidara Popovića".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (46)

Loading
lola

05.11.2018 17:41

Klasično od opozicije, izazivaju i plaču, samo to im i uspeva.

ruzica

05.11.2018 17:57

sramota je da se ovo desava na nasim ulicima ko god da je u pitanju

ruzica

05.11.2018 17:58

sve treba kazniti...ne sme se ponoviti huliganstvo bez obzira na motive

milab

05.11.2018 18:00

verujem u pravdu i nasu policiju