ZABORAVITE NA ZIMU: Evo kada će u Srbiji pasti PRVI SNEG

Autor: D. S.

Vesti

06.11.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na pravu zimu i sneg možemo da zaboravimo sve do Božića. Iako meteorolozi još ne mogu sa sigurnošću da tvrde kakva nas zima čeka, sasvim je izvesno da se snežnim padavinama nećemo radovati bar do kraja ove godine.

RepublikaFoto: pixabay.com

Prema rečima meteorologa Đorđa Đurića, sve do kraja novembra možemo da očekujemo pravo jesenje vreme, bez padavina i niskih temperatura.

I narednih dana biće relativno toplo za ovo doba godine, sa temperaturom i do 22 stepena

Đorđe Đurić, meteorolog

- Sigurno je da sve do početka decembra neće biti nekog jačeg zahlađenja, već će temperature polako biti u postepenom padu. Sneg u decembru u gradovima je moguć samo kroz bljuzgavicu. Najverovatnije će prvi pravi sneg pasti posle Božića, ali je sve to podložno promenama - navodi Đurić za naš list.

On dodaje da nas narednih dana i dalje očekuje relativno toplo vreme za ovo doba godine, sa maksimalnom temperaturom i do 22 stepena.

- Nešto više oblačnosti očekuje se u četvrtak i to uglavnom u zapadnim i centralnim predelima, a tek ponegde biće uslova za slabu kišu. U sredu će u košavskom području duvati jak jugoistočni vetar koji će u toku večeri biti u slabljenju - zaključuje Đurić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading