Pacoli preti Srbiji: Platiće cenu za svoje skandalozno ponašanje!

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.11.2018

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik kosovskog premijera i ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli izjavio je da je uspostavljanjem uvoznih mera počela primena jednog proporcionalnog pristupa u odnosu prema Srbiji čime će ona, kako je rekao, shvatiti da će za svako negativno ponašanje prema Kosovu i pretnje prvo ona da plaća.

Bedžet Pacoli može samo da preti

- Već neko vreme stalno izveštavam evropske institucije o skandaloznom ponašanju Srbije i njenih institucija protiv ljudskih sloboda i ekonomskih sloboda građana Kosova - napisao je Pacoli na Fejsbuku.

Kako prenosi RTK, Pacoli je rekao da je današnja odluka o uvoznim merama znak da je "došao kraj strpljenju Prištine", te da će sada "Srbija shvatiti da za svako njeno negativno ponašanje, štetno i preteće prema Kosovu, postoji cena koju će da plaća".

Dodao je da će ta praksa važiti za trgovinu, za ekonomiju, za pravosuđe, za bezbednost, za spoljnu politiku i diplomatiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading