JOVANOV: "Tužni" Ðilasov skup u Kikindi

Autor: Tanjug

Vesti

10.11.2018

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ðilas je fabrike zatvarao, a Vučić ih otvara", rekao je član Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov komentarišući poruke osnivača Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa na skupu u Kikindi kojem se, prema njegovim rečima, odazvalo svega nekoliko desetina građana.

RepublikaFoto: Tanjug
Milenko Jovanov

- Dragana Ðilasa i njegov putujući cirkus u Kikindi je dočekalo četrdesetak građana. Kažu da ih je bilo i za nekoliko više od četrdeset, ali je jedan deo ljudi otišao razočaran i pre početka ovog tužnog skupa, zato što su došli da vide Lepomira, ali kada su primetili da je umesto Lepomira došao Bora Novaković, razočarani su otišli kućama - naveo je Jovanov u saopštenju.

Prema njegovim rečima, danas su građani imali priliku da vide razliku između Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke sa jedne i Dragana Ðilasa i saveza nekadašnje Demokratske stranke i Dveri sa druge strane.

On je istakao da je Vučić u Kikindi otvarao fabrike, a nije zatvorio nijednu. 

- Ðilas je sa saveznicima zatvorio sve fabrike koje su postojale i radile, a da ni jednu jedinu nisu otvorili. Oni su uvek i svuda radili samo za sebe i zato su im računi napunjeni milionima evra, a sale na skupovima prazne - istakao je Jovanov.

On je ocenio i da "Kikinda i Kikinđani sve to znaju i zato je danas, pristojno i jasno i Ðilasu i Jeremiću, i Obradoviću i Lepomiru, i njihovim milionima i njihovoj bolesnoj mržnji i nasilju, rekla - ne, hvala!”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
sindarela

10.11.2018 22:13

Ma cela je opozicija tuzna!

Milos

10.11.2018 22:21

Ko bi podrzao taj konstantni cirkus koji se odrzava u SzS. Da nisu smesni, bili bi zalosni sa njihovim postupcima i izjavama.

Srbin

10.11.2018 22:26

Decko bas ne odustaje.

Merima

10.11.2018 22:35

Đilas i DS su za vreme svoje vladavine ne samo zatvarali fabrike u Kikindi već u celoj Srbiji i tako doveli Srbiju pred bankrot a građane do prosjačkog štapa.