Ekskluzivno: Spisak novih svedoka otkriva ubicu Jelene!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U istrazi koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (41), zasad jedinog osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), i dalje nisu saslušani ključni svedoci čiji bi iskazi posle skoro tri godine konačno rasvetlili zločin.

RepublikaFoto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Kako Srpski telegraf saznaje, ti svedoci su spremni da odu u tužilaštvo i kažu šta se tačno dogodilo 2. aprila 2016. na nasipu u Borči, ali samo pod uslovom da dobiju poseban status.

Da postoji lista svedoka ključnih za ovaj slučaj, smatra i advokat Predrag Savić, koji zastupa porodicu Krsmanović, rođake ubijene Jelene.

Savić: Postoji lista svedoka ključnih za ovaj slučaj koji nisu saslušani. Ako bi ih tužilaštvo pozvalo na razgovor, bilo bi nadomak toga da se slučaj reši

Nije se javljala

- Ti svedoci nikad nisu saslušani, a ukoliko bi ih tužilaštvo pozvalo na razgovor, bilo bi nadomak toga da se slučaj reši - tvrdi Savić.

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, na saslušanju u tužilaštvu nisu se našli pevačica B. S., koja je kobnog dana na nasipu videla Zorana Marjanovića i njegovu ćerku Janu, kao i penzionerka M. P., s kojom je Jelena trebalo da se vidi 2. aprila ujutru, nekoliko sati pre nego što je prijavljen njen nestanak.

RepublikaFoto: e-stock
Zoran Marjanović

- Pevačica B. S. je tog dana između 14.30 i 15.15 videla Zorana i Janu na nasipu kod rampe kod šljunkare. Marjanović je pričao preko mobilnog telefona, dok se devojčica igrala vijačom. Međutim, taj svedok nije video Jelenu, a zanimljivo je i to da je osumnjičenog i njegovu ćerku video skoro dva sata pre nego što su, prema navodima optužnice, na čije se potvrđivanje još čeka, došli na nasip, i to u društvu ubijene pevačice "Granda" - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, drugi svedok je M. P., koja je satima čekala da se Jelena pojavi na njenim vratima.

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Jelenino telo koje je nađeno u kanalu

- Njih dve su se 1. aprila dogovorile da se vide sledećeg dana. Međutim, Jelena se nije pojavljivala niti javljala, ali bi se njenim saslušanjem saznalo šta se dešavalo pred Jeleninu smrt. Šta je to njoj Jelena sve ispričala u poslednjem razgovoru, to je misterija - kaže naš izvor.

Odustali od saslušanja

Da bi saslušanje svedoka dosad nepoznatih javnosti bilo od koristi u istrazi, smatra i Nenad Šipka, direktor Centra za forenzička istraživanja (CFI).

- Čuli smo da postoje dve osobe koje bi mogle da bace novo svetlo na ceo slučaj. Mi iz CFI smo svojevremeno zvali inspektora koji je tad vodio istragu ubistva i rekli mu da je pevačica B. S. videla Zorana i Janu, na šta je on rekao: "Uh, ovo potpuno menja ceo slučaj". Međutim, kasnije su iz nekog razloga odustali od saslušanja - priča Šipka.

Mala Jana ne svedoči

Kako Srpski telegraf nezvanično saznaje, iako je u dopuni istrage naloženo da mala Jana, Zoranova i Jelenina ćerka, ponovo bude saslušana, ona neće svedočiti u tužilaštvu.

- Nema potrebe da dete ponovo daje iskaz - rekao je naš sagovornik.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading