EKSKLUZIVNO OTKRIĆE: MOTIV UBISTVA ĆERKA JANA!

Autor:

Vesti

23.09.2017

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica "Granda" Jelena Marjanović ubijena je jer je htela da ostavi supruga Zorana i odvede njihovu ćerku Janu, ekskluzivno saznaje Srpski telegraf!

Foto: Privatna arhiva
Okidač je bio to što je Jelena želela da odvede Janu od Zorana i da se razvede

Nije mogla da izdrži

Iako su u javnosti važili za skladan i harmoničan par, policajci koji rade na slučaju saznali su od Jeleninih prijatelja da je pevačica planirala da se razvede od Marjanovića, dok je glavni okidač za zločin bila njena namera da sa sobom odvede dete. To je potreslo najviše Zorana, ali i celu porodicu Marjanović, koji su jako vezani za Janu i koji nisu želeli da joj to dozvole!

Za ubistvo je osumnjičen Zoran, ali se veruje da su mu i ostali ukućani pomagali

- Mesec dana pre ubistva, Jelena se na jednom nastupu posvađala sa mužem i nakon svirke nije otišla u dom Marjanovića, već kod svoje majke. Sutradan se prijateljici požalila da želi da ga ostavi, da ne može više da izdrži - kaže naš izvor.

Kako navodi, pevačica je vremenom navukla bes čitave porodice na sebe.

- Još pre nego što je rešila da ih napusti sa Janom, ona je htela da se odvoje od svekra i svekrve, ali je Zoran to godinama odlagao. Zoranovi roditelji su bili ogorčeni na Jelenu zbog svega, a kada su čuli da želi da sa sobom povede Janu, pevačici se život pretvorio u košmar. Nažalost, pre nego što je uspela da se izbavi i nađe svoj mir, pronađena je mrtva u kanalu - kaže naš izvor.

Za ubistvo je osumnjičen Zoran, ali policija veruje da su mu i ostali ukućani pomagali u tome.

- Sigurno je imao saučesnika, ovakav zločin nije mogao da izvrši sam. Neko iz porodice mu je pomogao u tome, a nema sumnje da su ga svi podržali - objašnjava naš sagovornik.

Kako su ispričale Jelenine prijateljice, Zoran je bio gazda kako u poslu, tako i u vezi. Mešao se u sve i morao je za sve da se pita.

- U početku je bilo sve u redu, ali je onda Zoranova prava ličnost počela da izbija na površinu. Jelena je sve uložila u posao, ali on to nije mogao da podnese. Mislio je da je gazda i da sve treba da bude pod njegovom kontrolom. Pravio je ljubomorne scene, histerisao, nije joj pružio nimalo prostora za dokazivanje - dodaje izvor Srpskog telegrafa.

Ljubomora

Kako navodi, u početku je bes i ljubomoru krio pred ostalima, ali vremenom nije obraćao pažnju ni na koga.

- Nije mogao da izdrži da ona uspe u bilo čemu. Izmišljao je sve i svašta, pitao ju je za sve njene prijatelje i poznanike, čak i za one koje je i sam poznavao, a s kojima je Jelena odrasla i išla u školu - završava naš izvor.

Marjanovići ne mogu da se posvete Jani

Oliver Vidojević, psihijatar-psihoterapeut, izjavio je da je sudbina devojčice već zacrtana ubistvom njene majke.

- Sve što se dešava u velikoj meri će obeležiti sudbinu devojčice. Pritisak je jako veliki na njenu porodicu i oni nemaju vremena da se posvete detetu i da je zaštite, već gledaju prvenstveno sebe i svoje probleme - kaže psihijatar.

Na nastupu joj pretio batinama!

Neposredno pred jedan nastup Zoran i Jelena su se žestoko posvađali. U jednom trenutku je počeo da viče: "Smiri se, prebiću te!" Jelena ga je smirivala i nešto mu objašnjavala. Ono što je bilo još čudnije, Marjanović nije hteo da sedne za sto koji je bio rezervisan za njih ni kada je nastup počeo, već se smestio u jedan mali ugao iza bine da bi navodno podešavao ozvučenje. U stvari, ni tada nije hteo da se odvoji od Jelene - kaže naš izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading