Uklonili automobil u kom su VOZILI MRTVU JELENU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Marjanović (39), osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), prodao je sivi mercedes koji je vozio zajedno s ocem Vladimirom u vreme ubistva supruge Jelene. Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanovići su se otarasili vozila u trenutku kad su se u istragu likvidacije uključili forenzičari iz Novog Sada koje je angažovala porodica ubijene pevačice "Granda".

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ - facebook.com
Marjanovići prodali sporni mercedes, a onda kupili noviji model

Uhvatila ih panika

Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, pretpostavlja se da je upravo sivim mercedesom prevezeno Jelenino izmasakrirano telo, umotano u tepih, od kuće u Borči do nasipa, gde je potom bačeno u kanal.

Forenzičar Nenad Šipka izjavio da može da utvrdi kojim vozilom je telo pevačice transportovano do nasipa

- Taj automobil je policija prečešljala neposredno nakon ubistva, odnosno, kada je Jelenino telo nađeno na nasipu, a Zoran prvi put uhapšen. Policija je tada prikupila više tragova, ali nijedan nije bio upotrebljiv, odnosno nije mogao da se veže za ubistvo mlade pevačice. Interesantno je da je veoma brzo nakon što je forenzičar Nenad Šipka iz Centra za forenzička istraživanja ukazao na to da može da utvrdi koje je vozilo bilo korišćeno za transport Jeleninog tela taj auto prodat. Da li ih je uhvatila panika ili je nešto drugo u pitanju, veoma brzo će se saznati - kaže naš sagovornik.

- Iako su na sve načine pokušali da unište tragove i slučaj Jelenine likvidacije predstave kao savršen zločin, policija je ipak uspela da pronađe čvrste dokaze, na osnovu kojih je Zoran Marjanović uhapšen i zadržan u pritvoru - navodi on.

Vozni park

SIVI MERCEDES - vozili Zoran i Vladimir Marjanović

CRNI MERCEDES - vozili braća Marjanović i njihov otac

JUGO - za volanom viđen Miloš Marjanović

MICUBIŠI - njime upravlja Vladimir Marjanović

Jugo na veštačenju

Marjanovići su kupili noviji model nakon prodaje sivog mercedesa E-klase, za čijim volanom je često bio Zoran, ali i njegov otac Vladimir. Međutim, crni mercedes nije jedini skupoceni automobil koji su članovi porodice Marjanović pazarili u poslednje vreme i time proširili vozni park.

- Vladimir Marjanović sad vozi luksuzni crveni micubiši, a njegov mlađi sin Miloš ranije je vozio juga, koji je i dalje parkiran ispred kuće. Taj automobil je policija privremeno oduzela nakon što je pronađeno Jelenino telo, a posle veštačenja vraćen je porodici jer u njemu nisu nađeni nikakvi dokazi u vezi s pevačicinom smrću - priča izvor Srpskog telegrafa iz istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading