Sve tajne Malčanskog berberina! Majka ga šišala po kazni, sada to radi devojčicama!

Autor:

Vesti

26.12.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko stotina policajaca, pripadnika Interventne, Žandarmerije i specijalne jedinice danonoćno traga za 12-godišnjom Monikom Karimanović, koju je oteo osuđivani serijski silovatelj Ninoslav Jovanović (49), poznatiji kao Malčanski Berberin. Kako Srpski telegraf saznaje, reč o psihopati koji je tokom detinjstva i sam zlostavljan!

RepublikaFoto: facebook.com/Ninoslav Jovanović/pixabay.com
Majka ga šišala po kazni! Sada to radi devojčicama: Ninoslav Jovanović

Prema rečima stručnjaka koji su tokom ranijih hapšenja analizirali Jovanovića, reč je o veoma inteligentnoj osobi koja ima psihopatske crte ličnosti i koju šišanje žrtava zapravo uzbuđuje! Od četvrte godine se lečio od poremećaja ponašanja u psihijatrijskoj bolnici, a majka ga je kažnjavala upravo batinama i šišanjem! Psiholog Aleksandra Janković objašnjava da je vrlo verovatno da se on sada identifikuje sa svojim zlostavljačem!

- Reč je o psihopati koji vrlo dobro i pažljivo planira šta će da uradi. Reč je o poremećenoj ličnosti koja svoje žrtve šiša iz dva moguća razloga. Vrlo je verovatno da je Jovanović i sam bio maltretiran i zlostavljan u mladosti i da on sada primenjuje sve ono što je nad njim bilo primenjivano. Opet, šišanje žrtava može biti i potreba napasnika, koji ovim činom pokušava da ponizi žrtvu - tvrdi Jankovićeva.

Stručnjaci koji su analizirali Ninoslava Jovanovića tvrde da se radi o veoma inteligentnom psihopati koji je zlostavljanje u detinjstvu preokrenuo u seksualnu fantaziju

Da je reč o opasnoj i vrlo inteligentnoj osobi, govori i to što danima uspeva da se sakrije od policije. Ipak, krug oko njega je sužen i, prema poslednjim informacijama, policija je opkolila četiri sela - Glogovac, Vasilj, Podvis i Orešac, jer se sumnja da se Jovanović sa devojčicom krije upravo u jednom od njih!

Tipovao je

Aleksandra Karimanović, majka nestale Monike, izjavila je juče ujutru za medije da joj je ćerka neposredno pre nestanka ispričala da joj se neki čovek javio na ulici.

- Rekla mi je: "Mama, videla sam jednog čoveka, ne znam da li je naša familija, rekao mi je dobar dan". Ja sam joj rekla da se ne javlja nepoznatima. Ako ti se neko tako javi, kaži učiteljici, uvek će neko da ti pomogne. Ne znam da li je to bio otmičar - ispričala je majka.

- Ceo reon konstantno obleću policijski helikopteri i dronovi, a na terenu je više od 300 pripadnika MUP Srbije. Intezivno se češljaju sva mesta u okolini sela Orešac, u kojima bi Jovanović eventualno mogao da se krije. Problem je i što ima dosta praznih kuća, od kojih su mnoge napuštene i potrebno je da se svaka od njih proveri - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Ono što dodatno otežava potragu je to što je, po svemu sudeći, Jovanović izmanipulisao devojčicu i ubedio je da krene sa njim bez ikakvog otpora!

Psiholog Aleksandra Janković tvrdi da se sada Jovanović verovatno identifikuje sa svojim zlostavljačem

- Svedoci koji su ih videli kažu da on nije koristio nikakvu silu prema njoj. Kad su išli prugom, prvi je bio Jovanović, a Monika je išla za njim. On je veliki manipulator i verovatno je uspeo nekako da je ubedi ili zastraši da ne sme da mu se odupire - kaže naš sagovornik.

Majka skrhana bolom

S druge strane, postoji velika bojazan da je devojčica u izuzetno lošem zdravstvenom stanju.

- S obzirom na to da se kriju po šumi i napuštenim štalama i kućama, verovatno nemaju puno hrane sa sobom i iscrpljeni su. Poseban problem je voda, koju najverovatnije uzimaju sa napuštenih bunara, koji su u lošem stanju, zbog čega postoji mogućnost da će se otrovati. Ovu sumnju dodatno je pojačalo i to što su u nekim kućama u kojima je boravio Jovanović sa svojom žrtvom pronađeni tragovi povraćanja - dodaje naš sagovornik.

Prva žrtva: Moniki je gore

Povodom Monikine otmice oglasila se i N. S., jedna od žrtava Malčanskog Berberina.

- Sećam se svakog trenutka kada me je oteo i ošišao. Maloj devojčici je sada mnogo teže sigurno jer sam ja pod torturom bila samo nekoliko časova, a ona je danima pored monstruma.

Saslušan vozač

Prema pojedinim informacijama, sumnja se da je Jovanović i Moniku od Malče do Knjaževca prevezao kamionom bosanske registracije. Naime, otmičar je viđen na putu Niš-Zaječar pre nego što je počela policijska potera. Vozač je saslušan i pušten, dok je njegovo vozilo navodno poslato na veštačenje.

Juče je na lice mesta u selu Glogovac pristigao i otac nestale devojčice Robert, koji je bio skrhan bolom, dok je Monikina majka Aleksandra apelovala na Jovanovića da joj pusti dete ukoliko ju je oteo.

- Želimo dete nazad, dosta je propatilo. Ako taj čovek ima dušu, da kaže dosta sam te mučio, dosta sam te maltretirao. Želim da shvati više da je dete nemoćno. Neka on beži, nek radi šta hoće - rekla je majka devojčice.

Dosije Malčanskog Berberina:

1996. Jovanović osuđen na deset godina zatvora zbog 25 prevara i silovanja žene i devojčice

2005. Oteo N. M. (13), odveo je u napuštenu kuću, ošišao i nad njom se seksualno iživljao. Četiri dana kasnije oteo N. I., ošišao je i pokušao da siluje

2006. Osuđen na 15 godina zatvora zbog ovih dela, ali mu je kazna preinačena na 12

2018. Uhapšen nakon što je policija primila prijavu vlasnice frizerskog salona iz Niša kojoj je Jovanović slao fotografije devojčice koju je trebalo ošišati, a koju je predstavio kao svoju ćerku

2018. Ubrzo osuđen na pet meseci zatvora zbog polnog uznemiravanja preko društvenih mreža

2019. Sumnjiči se za otmicu 12-godišnje Monike

Foto: Srpski telegraf
Srpski telegraf 27. decembar 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading