(VIDEO) PAD KABALE: Tramp će razbiti vladare iz senke!

Autor:

Vesti

12.06.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će američki predsednik Donald Tramp prvi u istoriji stati na put imperiji zla - i preživeti? Mogu li on i tajnovita grupa Q-anon razobličiti i poslati u pakao tajne gospodare sveta, vladare iz senke, kratko nazvane Kabala? Da li je došao kraj mračnom podzemlju, sastavljenom od globalista, multimilijardera, šefova država i krunisanih glava, koje sve povezuje odanost Sotani i najstrašniji oblici kanibalizma i pedofilije?

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp

Sudeći po filmu holandskog istraživača Janet Osebard "Pad kabale", koji je postao planetarni hit i Biblija boraca za svet bez ratova, gladi i korupcije stravičnih razmera - hoće! Ti borci sa Trampom na čelu već dve decenije u detalje planiraju korake za konačan obračun i hapšenje više od 100.000 sledbenika "duboke države".

Zlo o kome film govori deluje vekovima tako briljantno i inteligentno i iza scene da to bilo ko može da primeti. Takozvane teorije zavere, koje su u stvari teorije istine, svakodnevno su na udaru mejnstrim medija širom sveta, koji su deo elite zla i na taj način zataškavaju zlodela.

Asanžu život visi o koncu

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džulijan Asanž

Raskrinkavanju mračnih društava umnogome je doprineo i Vikiliks Džulijana Asanža sa više od 10 miliona dokumenata o ratu, špijunaži i korupciji. Završio je u zatvoru i mnogi strepe da odatle neće izaći živ jer je previše opasan po "duboku državu".

Neposredno uoči američkih predsedničkih izbora 2017. objavio je dokumenta o malverzacijama u kampanji i fondaciji Hilari Klinton, što je znatno doprinelo Trampovoj pobedi. Set Rič, koji je Asanžu dao dokumenta, nađen je ubijen sa dva metka u leđa.

MNOGO PITANJA

Ko su tajni vladari sveta? Tri dinastije - Rotšild, Rokfeler i, ništa manje opasan i podmukao, Džordž Soroš, finansijer nasilja širom sveta.

Banka federalnih rezervi u SAD i centralne banke širom planete su u vlasništvu najbogatijih i najuticajnijih porodica na svetu, od kojih su dve u samom vrhu piramide, Rokfeler i Rotšild. Rotšildi (teški 500 milijardi dolara) kontrolišu i Međunarodni monetarni fond i Svetsku zdravstvenu organizaciju, a u prošlosti su pomagali boljševike, naciste i imali udela u Hitlerovim fabrikama otrova za gasne komore. Uništavaju države zajmovima sa ogromnim kamatama i pretvaraju ih u robove, a ko se suprotstavi, čeka ga vojna agresija. Protivnik se preko mejnstrim medija "duboke države" proglašava diktatorom i na kraju gubi glavu. To se desilo Muameru el Gadafiju i Sadamu Huseinu, pa i Slobodanu Miloševiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemirima ruše Trampa

Rokfeleri su početnu moć izgradili na nafti, a sada su njihovi pipci svuda, osnivaju škole i univerzitete u kojima se studenti vaspitavaju na njihovoj "istini". Finansiraju proizvodnju vakcine protiv virusa za koje se tvrdi da su napravljeni u laboratoriji (poslednji primer je koronavirus, za čiju je vakcinu Gejts već spremio gotovo milijardu dolara). Jedan od lekova, gardasil, preuzeo je i dalje razvijao Bil Gejts, partner u zločinu.

Sluge "duboke države"

- Bil i Hilari Klinton, bivši predsednik SAD i njegova supruga

- Barak Obama, bivši predsednik SAD

- Džastin Trudo, kanadski premijer

- Toni Podesta, siva eminencija Klintonovih i Obame

RAZRUŠITI SVE

Pokušaji da se neželjeni efekti, pa i smrt, usled tih vakcina i lekova dokažu pred sudom doživeli su, naravno, neuspeh, najviše zahvaljujući medijima kao vatrenoj podršci. Čak je i Barak Obama za vreme svog mandata uveravao da je sve sigurno i javno se slikao kako se vakciniše. Alternativna medicina je voljom moćnika demonizovana i skrajnuta kako bi se širom otvorio put farmaceutskoj mafiji.

Rokfeleri su odgovorni i za dodavanje opasnog fluora u vodu i paste za zube, uz pompezne reklame. Doktor Den Bruk je rekao da fluor izaziva i ubrzava razvoj raka više nego bilo koja druga hemikalija, ali to do šire javnosti nije stiglo.

Rokfeleri i kompjuterski mogul Bil Gejts poseduju milionske deonice u "Monsantu", proizvođaču genetski modifikovanog semena, za koje se tvrdi da ima pogubne posledice po zdravlje. Zajedničko im je interesovanje za eugeniku, odnosno genetsko unapređenje ljudi, a Rokfeleri su u nacističkoj Nemačkoj finansirali užasne eksperimente nad Jevrejima u pokušaju da stvore višu rasu.

Posebna priča je Džordž Soroš, predstavljen u medijima kao filantrop, koji moć uvećava izazivajući krize i uništavajući milione ljudi. On to i ne krije: "Ja sam ovde da napravim novac, ne interesuju me društvene posledice onoga što radim." Finansira društvo pedofila Nambla, čiji je cilj legalizacija transseksualnosti i seksa sa decom sa ogavnim sloganom "Seks pre osme godine, dok ne bude prekasno". Zatim, finansira i Antifu, čije se delovanje svodi na nasilje i služi se fašističkim metodama. Finansira i pokret Black lives matter, vrlo aktivan u rušilačkim demonstracijama u Americi, koje još traju.

NASTAVAK U PONEDELJAK

Činjenice

ROTŠILDI

Jakob Rotšild

-  Kontrolišu MMF i SZO

-  U prošlosti su pomagali boljševike, naciste i imali udela u Hitlerovim fabrikama otrova za gasne komore

-  Uništavaju države zajmovima sa ogromnim kamatama i pretvaraju ih u robove, a ko se suprotstavi čeka ga vojna agresija

-  Njihove žrtve bili su lideri neposlušnih režima: Muamer el Gadafi, Sadam Husein, Slobodan Milošević...

ROKFELERI

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dejvid Rokfeler

-  Početnu moć izgradili na nafti

-  Osnivaju škole i univerzitete u kojima se studentima ispira mozak

-  Sa Bilom Gejtsom finansiraju proizvodnju vakcine pošto prethodno veštački stvore viruse

-  Odgovorni za ubacivanje opasnog fluora u vodu i pastu za zube

-  Zajedno sa Gejtsom poseduju milionske deonice u tvorcu GMO "Monsantu"

-  U nacističkoj Nemačkoj finansirali eksperimente nad Jevrejima u cilju stvaranje više rase

DŽORDŽ SOROŠ

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džordž Soroš

-  Izaziva migrantske krize i uništava milione ljudi

-  Finansira društvo pedofila Nambla, čiji je cilj legalizacija seksa sa decom

-  Finansira pokrete Antifa i Black lives matter, aktivne u najnovijim rušilačkim demonstracijama u Americi koje još traju

Foto: Republika
Novi serijal Srpskog telegrafa
Foto: Republika
Naslovna strana Srpskog telegrafa za 13. i 14. jun 2020.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading