STEFANOVIĆ U BOLJEVCU: Jednako ćemo ulagati u svaki deo Beograda

Autor: Tanjug

Vesti

26.01.2018

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović razgovarao je danas sa građanima Boljevaca, i tom prilikom poručio da će ravnomeran razvoj i ulaganje u svaki deo Beograda biti osnovni cilj gradske vlasti.

RepublikaFoto: Tanjug
Stefanović razgovarao sa građanima

- Na opštini Surčin nalazi se aerodrom koji je pre samo četiri, pet godina vredeo 30-40 miliona evra, danas je kroz koncesiju naplaćen 501 milion evra. Od tog novca ćemo da gradimo puteve, bolnice, uložićemo u Dom zdravlja u Surčinu, kako bi svi ljudi imali bolju negu i lečenje - rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, SNS ima za cilj da ljudima obezbedi što više posla i pozvao građane da im se sa svojim idejama i projektima pridruže u tom poslu, jer, ističe, uvek može još više i bolje.

- Uvek može još, kao što se naš predsednik bori da poveća plate i penzije, kao što se bori da Srbija bude još poštovanija u svetu i da se u Srbiji realizuju veliki projekti - poručio je Stefanović.

On je prilikom posete Boljevcima razgovarao sa građanima i obišao preduzeće "Piljan Komerc", koja se bavi uzgojem brojlera, proizvodnjom i izradom proizvoda od pilećeg mesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (79)

Loading
Blagoje

26.01.2018 19:32

Ravnomerni razvoj je veoma bitan za Beograd.

Zeljko

26.01.2018 21:18

@Blagoje - Naravno da je tako. Beograd mora da se razvija jednako u svakom pogledu.

Leon

26.01.2018 19:33

Interaktivnost vlasti i građana je na dobobit svakog dela zemlje.

Mira

26.01.2018 21:19

@Leon - Beograd je srce Srbije i mora da bude za primer ostalim gradovima u regionu.