KIJA priznala da ima LJUBAVI između Filipa i nje, a da će je Andrija čekati!

Autor:

Vesti

28.02.2018

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kija Kockar za kratko vreme postala je jedna od najkomentarisanijih ličnosti u Srbiji i mnogi ne znaju da li je ona predator ili žrtva, a nakon jednog njenog boravka u kupatilu "Hotela Zadruga" sa Filipom Đukićem, sve je postalo još neizvesnije.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar na radiju "Amnezija"...

Kija je gostujući na popularnom radiju "Amnezija" kod Milana Miloševića i Baneta Čolaka odgovarala na njihova pitanja, a prvo se odnosilo na Filipvu i njenu ljubav:

- Neće mi biti problem da se udam i drugi put, jer dobro perem veš. I muž me je prozivao za to. S obzirom na to da kruži priča da smo jako zaljubljeni, neka ostane tako. Jeste, jako smo zaljubljeni, samo što ne želimo da budemo zajedno, udaramo čežnju jedno drugom - izjavila je Kristina.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija i Filip

Ona je u sledećem odgovoru na pitanje da li će je njen dečko o kom neprestano govori, Andrija Lazović, čekati kada izađe iz "Zadruge", Kija je odgovorila:

- Andrija mene podržava, ja imam veliko srce. Imam punu podršku od njega, ne brinem uopšte. Naravno da će me čekati, nema šta da mi oprosti, ovo je platonska ljubav između Mene i Filipa, čekaće me sa cvećem i Kinder čokoladom i jednom pljeskavicom - izjavila je Kristina koja je imala o mnogo čemu da govori na radiju "Amnezija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading