DRAMA U ZADRUZI! Luna: OPSEDNUTA SI NAMA! Kija: JESAM!

Autor:

Zadruga

15.02.2018

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svađa koja je započela između Kije i Miljane sinoć, nastavila se kada su se u raspravu uključili Sloba i Luna. A onda su se otvorile stare "rane" i Kija je ponovo došla u klinč sa Lunom koja je sada rekla sve ono što joj je bilo na duši.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kija Kockar

Pitanje gledalaca o tome kako je Kija branila Ani da masira Miljanu, iznerviralo je Kulićevu koja je uvredama zasula Slobinu bivšu:

- Brecnula si se na Anu da ne masira Miljanu, već da je masiraju Luna i Sloba. Ana je u čudu izjavila: "Pa trudna je", a ti si na to rekla da je Ana poslednja koja treba da je masira. Kako te nije sramota da budeš bezdušna prema trudnoj ženi? - glasilo je pitanje gledaoca. A kada je ovo čula, Miljana je pobesnela na Kiju zbog čega je započela svađu:

- Ti si ta koja pravi klanove! Ko si ti?! Vodi računa i kukaj zbog tvoje tužne sudbine! Treba da te bude sramotra. Jako si zla! Jako si bezobrazna! Sloba i Luna nikada, ali nikada, meni nisu rekli da idem kod Kije - počela je Miljana, a onda se nije zaustavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

- Ti si toliko zla! Nije čudo što se kaže da se otrov čuva u malim bočicama! Ko je Kija da se meša i govori bilo šta Ani?! I da ona to prebaci i tako da kaže, sram te bilo, od tebe čovek nikada! Luna je 1555 puta bolji čovek, Sloba takođe! Ti si jedno đubre malo, imala sam visoko mišljenje o tebi! Ti nisi žrtva, ti si g*vno! Koga pravi budalom, leži tu sa muškarcima po krevetu! Ona je jedna f*njara! - vikala je Kulićeva.

A iako se Kija pravdala da je to izjavila jer je Miljana Anu nazivala pogrdnim imenima, to nije poboljšalo sitauciju. U razgovor se ubrzo uključio Sloba, koaji je obajasnio da on u "Zadruzi" nema prijatelje već samo drugare. I da mu osim Lune niko nije prijaltelj. U jednom trenutku Kija i Sloba su se posvađali, a Luna je skočila i žestoko napala svoju suparnicu:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba, Miki, Luna i Kija

- Ti i dalje pričaš o nama! Ti si opsednuta nama - vikala je Đoganijeva, na šta je Kija odgovorila samo kratko:

- Jesam, opsednuta sam! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Hm

15.02.2018 11:21

U čitavoj ovoj priči meni je najgadnije koliko agresivno svi nju napadaju. Milan, Miki, Mića, Miljana, Sloba... Ok je da razgovaraju o tome, ali oni nju žele da rastrgnu kao besne zveri. I to svi u isto vreme na nju jednu, a opet ona uvek pobedi.

Odgovori 25 3
kata

15.02.2018 12:32

Znamo da nije nista bilo u kupatilu ali ti priznaj. Priznaj 2 puta za svaki slucaj. Moras da priznas.

Odgovori 14 3
milica

15.02.2018 13:38

Primena policijskih metoda galame i plasenja zrtve da prizna i ono sto nije se desilo.

Odgovori 17 2
SIMONA

15.02.2018 20:29

Ovde se ne radi o agresiji, ni o kakvim napadim, već od odbrani inteligencije zadrugara koju ona konstantno vredja i izvrće stvari u svoju korist. Ovo je manipulatorka koja laže i izmišlja stvri da bi pirikrila svoj sex u Zadruzi i prevaru ljubavnika ANdrije.Na krevetu šaputanje kad je Lepi Mića pitao da li je ona zaljubljena u Filipa; ona je izjavila "jesam", on je samo odmahnuo rukama i opsovao.To su snimile kamere, a produkcija je izbacila slovima odgovor.Nadjite snimak i uverićete se. Drugo, njenu priču o sex-u sa Filipom čula je i Miljana kada se poveravala Ani Korać. Sve je jasno kao dan.To je istina, pokušava da bude iznad svih, a to nije.Loš je čovek i folirantkinja.