(VIDEO) JOŠ UVEK GA VOLI?! Kija plakala zbog Slobe!

Autor: pink.rs

Zadruga

15.01.2018

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je završen sastanak u toku kog je Miljana Kulić iznosila u lice zadrugarima šta misli o njima, Kristina Kockar se rasplakala. Kija dok je plakala u krevetu rekla je da joj je žao što se sastanak završio, jer nije stigla sve da kaže.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija Kockar

- Smorila sam se, nisam znala da će biti gotov sastanak - kratko je rekla Kija, nakon čega joj je prišao Lepi Mića da je teši.

Dok je Kija plakala, Luna i Sloba bili su u dnenvoj sobi, a kada su krenuli u kupovinu Luna je prošaputala pevačici Nadeždi Biljić, koja je Slobi i Kristine pevala na svadbi, da se ne oseća krivim zašto Kija plače.

- Ne zanima me stvarno, ja sam bila i previše dobra! Veruj mi! Nema šta ja tu da se pravdam - šaputala je Luna Nadeždi.

Kada je prva grupa za kupovinu otišla u prodavnicu, u okviru koje je bila i Luna Đogani, Kristina Kockar nastavila je da plače, a nakon toga čitala je pismo Velikog šefa koje je stiglo za odlazak u market.

Kada se lagano smirila i prestala da plače, Kristina Kockar razgovarala je sa ostalima ukućanima o cenama i o navikama u kupovini.


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milica

16.01.2018 10:05

“Prolivene ženske suze znaj, Bog broji sve I svaku što pala je zbog nje tugom platiće To što sam ranjena ja nju ne krivim ništa Sa tobom sudbina moja joj ne gine ista Kada bi znala da moju tugu je ukrala Mojim se suzama ne bi sladila nikada”~Đogani “Ženske suze” Podrška za našu Kiju! A ona bezosjećajna žirafa, pa neka joj Bog sudi jer ljudi je mrze.

Ljilja

16.01.2018 14:23

Plakala je ybog iygubljenih godina ali ona ce nadoknaditi to, verovatno se ovo desava da bi srela pravog. Srecno Kijo