MIONA JE LOŠA KOPIJA ANĐELE ĐURIČIĆ: Šokantan snimak pokrenuo lavinu komentara, ovo je TEŽAK BLAM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga je nastao haos na društvenim mrežama!

MIONA JE LOŠA KOPIJA ANĐELE ĐURIČIĆ: Šokantan snimak pokrenuo lavinu komentara, ovo je TEŽAK BLAM! (VIDEO)

Foto: printscreen/RED TV, youtube.com/Zadruga Official

Od sinoć javnost je pod utiskom zbog snimka sa žurke iz rijalitija "Elita 7" koji je pokrenuo lavinu komentara i spekulacija o odnosu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. Dok Miona ističe svoju predanost muzičkoj karijeri, Ša tvrdi da je talentovana, ali novi snimak sa žurke mogao bi da poremeti njihov odnos.

Na snimku sa žurke, dok su učesnici đuskali, Miona je zapevala, ali gestikulacije Nenada Aleksića Ša jasno su pokazale da joj glas ne prija.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Jedan profil na društvenoij mreži Instagram, koji prati sva dešavanja iz rijalitija ostavio je komentar i podelio snimak, a Mioni sigurno ne bi bilo svejedno kad bi videla komentare koji su se ispod toga nizali za nju. 

- Probi dečku uši. To je taj talenat - glasio je komentar uz ovaj snimak.

- "Le le ajde što ne zna da peva, ali ne zna ni da igra, ritam nula, a trti se kao Andjela Đuričić", "Sve više mi liči na nekog jadnog dedu ovaj Ša", "Cura skakuće kao na federima", "Muzikalna je ko moja gluva baba", "Loša kopija Anđele Đuričić" - glasili su komentari koje je publika popularnog rijalitija pisala ispod snimka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

Inače, porodica Mione Jovanović rešila je da stane na put svim lošim komentarima, budući da trpe veliku torturu zbog ćerkinog ponašanja u rijalitiju "Elita 7". Naime, na zvaničnom profilu Mione Jovanović osvanulo je saopštenje za pratioce, u kojima je napisano da će porodice i podrške takmičarke podneti tužbu sudu zbog njih. 

- Poštovani dobronamerni pratioci, želeli bismo da vam se zahvalimo što podržavate Mionu i svakog dana nam šaljete stotine predivnih poruka podrške. S obzirom na veliki broj poruka nismo u mogućnosti da na sve odgovorimo, ali vam se ovim putem izuzetno zahvaljujemo! - glasila je poruka Mionine porodice, a potom su nastavili:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović

- Nažalost, osim dobronamernih poruka i javnih komentara, imamo prilike da naiđemo i na veliki broj komentara i poruka uvredljivo i neistinitog sadržaja. Ovim putem bismo vas zamolili da povedete računa o javnom komentarisanju drugih i skrenuti pažnju da je digitalno nasilje takođe krivično delo za koje možete odgovarati pred sudom. Veliki pozdrav svima od Mionine podrške i još jednom se zahvaljujemo na komentarima podrške, kao i na konstruktivnim kritikama - završila je Mionina porodica. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading