URLAO NA PUBLIKU! Elton Džon na koncertu: Odj*bite, sj*bali ste SVE!

Autor:

Vesti

03.03.2018

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Elton Džon (70) u četvrtak je sam pozvao publiku da mu se pridruže na sceni, a kada ga je jedan od obožavatelja iznervirao, muzičar je vikao i napustio binu.

RepublikaFoto: youtube.com
Elton Džon

Koncert Eltona Džona u četvrtak u Las Vegasu bio je pravi emotivni spektakl, a onda se pretvorio u skandal. Pevač je pozvao publiku da mu se pridruži, a njegovi obožavaoci okružili su klavir.

Međutim, jedan od fanova previše mu je smetao, a on ga je zamolio da se udalji, zbog čega je reagovalo i obezbeđenje. Međutim, fan nije odustajalo, a pevač je onda pobesneo i rekavši mu da "odj*ebe" ustao i napustio binu.

Skandal koji se dogodio tokom pesme "Saturday Night's Alright For Fighting", završio se Eltonovim odlaskom s bine, nakon čega se publika vratila na svoja mesta.

Ipak, pevač je odlučio da nastavi koncert i vratio se za klavir poručivši publici da je sa tradicijom pozivanja njih na binu završio:

-  Nema više pozivanja na stejdž tokom ove pesme. Sje*ali ste! - poručio je i dalje besni Džon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading