VULIN NA SEDNICI GLAVNOG ODBORA PS: Snažno podržavamo ideju razgraničenja

Autor: Tanjug

Vesti

14.10.2018

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pokret socijalista snažno podržava ideju razgraničenja, te nastavlja borbu za Srbiju socijalne pravde", rekao je danas predsednik stranke Aleksandar Vulin na sednici Glavnog odbora.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Aleksandar Vulin

- Pokret ne menja strane i vrednosti za koje se bori - rekao je Vulin i nastaviće da se odlučno i uporno sa Aleksandrom Vučićem i Srpskom naprednom strankom bori za Srbiju koja neće ponoviti pljačkašku privatizaciju. 

- Nastavićemo borbu za vojno neutralnu Srbiju i Srbiju socijalne pravde. Kao nacionalno odgovorna levica snažno podrzavamo ideju razgraničenja i zaustavljanja širenja Velike Albanije i nastavljamo borbu za rešavanje nacionalnog pitanja Srba - dodao je predsednik PS.


Glavni odbor je danas za generalnog sekretara izabrao Predraga Vuletića, a za potpredsednike Radeta Rajkovića, Ðorđa Komlenskog, Bojana Torbicu i Nebojšu Petrovića. 

U saopštenju sa sednice navedena je i poruka članova GO - da je ekonomski i vojno snažna Srbija garant očuvanja Republike Srpske, kao i da je minutom ćutanja odata pošta počasnom predsedniku stranke Ratku Zečeviću.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading