OTKRIVAMO: Darko slao Kiji poruke noć pre udesa!

Autor:

Zabava

19.11.2018

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač je nekoliko sati pre saobraćajne nesreće bio sa prijateljima na slavlju u Šapcu, odakle je slao SMS Kristini. Bio je uporan u želji da dogovori susret.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Želeo da vidi Kiju...

Darko Lazić oporavlja se u šok-sobi KBC Zemun od teških povreda koje je zadobio u udesu koji je imao 23. oktobra, a detalji onoga što se dešavalo u poslednjim satima pre stravičnog događaja ne prestaju da se otkrivaju. Kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, Lazić je u noći pred udes, kada se provodio sa prijateljima u Šapcu, slao poruke Kristini Kiji Kockar i zvao je da se vide.

Naime, kako izvor navodi, Lazić je tokom cele večeri pio, a u brojnom društvu pojedini vlasnici klubova i diskoteka raspitivali su se kod Darka o Kristini.

Ej, pa gde si ti? Ne javljaš se otkad si postala zvezda. Izgledaš bolje nego ikad. Voleo bih da te vidim, napisao je Lazić Kiji

- Darko se veselio sa prijateljima, a među njima su bili i oni koji sklapaju poslove i drže klubove. Pošto je Kija glavna tema i u medijima i po klubovima, svi žele da je dovuku kod sebe, zanima ih koliko para uzima za nastup, kakva je sada kada je poznata, pa su sve to ispitivali Darka. On se prvo našalio i rekao da zna Kiju pre nego što je postala popularna, a onda je pohvalio i rekao da je stvarno devojka isplivala, izborila se da napravi karijeru nakon rijalitija, a onda su prijatelji drugari počeli da ga nagovaraju da je pozove. Darko je rekao da će videti gde je, gledao je non-sto u telefon, ali nije rekao ništa. Nakon toga, prešli su na druge teme - navodi izvor blizak pevaču i dodaje:

Foto: e-stock agency
Kockareva...

- Mislim da su razmenili nekoliko poruka, ali da Kija nije bila u mogućnosti da im se pridruži jer je radila. Nisu se dugo čuli, tako da su planirali da se vide, ali eto, desilo se šta se desilo - završava izvor.

Srpski telegraf došao je u posed dela prepiske Darka i Kije, u kojem se jasno vidi da je pevač hteo da dogovori susret sa svojom bivšom. Prenosimo vam detalje SMS sadržaja koji je Lazić slao Kristini.

- Ej, pa gde si ti? Ne javljaš se otkad si postala zvezda. Izgledaš bolje nego ikad - napisao je u prvoj poruci pevač Kiji, a potom je usledio još jedan SMS.

- Javi se ako si u provodu, voleo bih da te vidim. Ja sam na nekom slavlju u Šapcu - poručio je Darko Kockarevoj, a da li je ona odgovorila na njegove poruke, nije poznato.

Foto: Srpski telegraf
Darkove poruke Kiji...

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kristinom Kockar kako bismo proverili saznanja do kojih smo došli, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive.

RepublikaFoto: Prntscrin Telegraf.rs, instagram.com/darkolazicofficial
Polako se oporavlja...

Podsećamo, Darko Lazić je u junu ove godine, kada je Kristinino učešće u prvoj sezoni "Zadruge" bilo u žiži interesovanja, priznao da su njih dvoje imali kratku vezu.

- Da, bili smo zajedno. Ja Kiju znam jako, jako dugo. Baš se dugo poznajemo, još s početka moje karijere. To se desilo prvi put na nekoj mojoj turneji, više se i ne sećam kako. Imali smo kratku priču, brzo se sve nekako završilo. Bilo je lepo - rekao je Lazić tada i dodao da je to bilo u vreme kada ona nije bila u vezi sa Slobodanom Radanovićem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

19.11.2018 20:56

Izmisljene SMS poruke.

Odgovori 13 0