Širokih shvatanja! Nikolija bi da legalizuje drogu, a ovo smatra najvećim grehom!

Autor: Vip

Zabava

19.11.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nikolija Jovanović poznata je kao neko ko veoma drži do porodice i do kvalitetnog partnerskog odnosa koji ima sa svojim izabranikom Reljom Popovićem, ali je u isto vreme veoma urbana osoba i širokih je shvatanja. O tome koliko je ona liberalna, odgovorila je u jednom intervjuu.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Nemaju ništa protiv razvoda, a nisu se ni venčali... Nikolija i Relja

Razvod

- Nemam ništa protiv razvoda. Veća je sramota biti u lošem braku i brinuti o tome šta će komšija da kaže.

Gej brakovi

- Zašto da ne? Nemam negativan stav o tome uopšte. Ako se ispostavi da su kompetentni da usvajaju decu, zašto da ne? Sigurna sam da bi neki među njima bili bolji roditelji nego mnogi strejt parovi.

Abortus?

- Ne znam kako da odgovorim na ovo pitanje... Jesam vernik, ali živimo u modernom društvu. Sigurno da jeste greh, ali greh je i slagati, greh je i slavoljublje... Nekad je možda veći greh odgajati dete kad nisi spreman.

Foto: instagram.com/nikki_nicole_
Protivi se legalizaciji prostitucije... Nikolija

Prostitucija

- Ne, zato što mislim da bi tu bio kraj svakog braka. Postoji jedna teorija da brakovi, ukoliko bi se legalizovala prostitucija, više ne bi postojali, zato što je to možda jedina stvar koja muškarce zadržava u braku.

Psihijatar

- Ne, samo treba razlikovati psihijatra od psihologa. Ja lično nisam išla, još imam drugarice kojima skačem po glavi, ali mislim da je jako korisno odlaziti kod psihijatra.

Lake droge

- Da, ali ne zato što konzumiram marihuanu, već zbog toga što bismo imali bolji uvid u to ko puši, koliko puši... Mislim da bi bilo bolje, jer ovako je svi puše, a niko nema uvid u to.

RepublikaFoto: e-stock/S.Kostić
Nema samo jedan život... pevačica

Život posle smrti?

- Verujem u reinkarnaciju. Ne verujem da je život jedan.

Seks na eks

- Nemam ništa protiv.

Samoubistvo

- Ne mogu da se igram boga, ali mislim da je samoubistvo najveći greh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading